کد خبر:۶۸۵۱۸۸
در سواحل مکران؛

تفاهم‌نامه همکاری مناطق ویژه «انرژی‌های تجدیدپذیر» و «علم وفناوری» امضا شد

تفاهم نامه‌های همکاری منطقه ویژه انرژی‌های تجدید پذیر و منطقه ویژه علم و فناوری در سواحل مکران با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، در استانداری سیستان و بلوچستان امضا شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری در مراسم امضاء تفاهم‌نامه‌های همکاری منطقه ویژه انرژی‌های تجدیدپذیر و منطقه ویژه علم و فناوری در سواحل مکران طی سخنانی اظهار کرد: مشکل امروز ما فراموش کردن دانش و ظرفیت‌های خودمان است در حالی که وقتی توانمندی‌های خود را باور کردیم و از ظرفیت‌های درونی خود غافل نشدیم مشکلات به خوبی حل می‌شوند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه اظهار کرد: از روز‌های نخست که بحث اقتصاد دانش بنیان در کشور مطرح شد جوانان تحصیل کرده و اهل ریسک وارد این میدان شدند.

وی با بیان اینکه حل مشکل استان‌ها با پول امکانپذیر نیست بلکه با بهره گیری از عقل و دانش و باور خود به راحتی قابل حل است، لذا باید به سمت کسب و کار‌های نوین حرکت کنند، تاکید کرد: نسل جدیدی از کار آفرینی در کشور در حال شکل گیری است و بزودی شاهد حضور شرکت‌های عظیم دانش بنیان در این حوزه خواهیم بود.

ستاری در ادامه با اشاره به اینکه با پول نفت نمی‌توان مملکت را چرخاند بلکه باید به سمت کسب و کار‌های نوین حرکت کرد گفت: بخشی مهم اقتصاد کشور «نیروی انسانی» است که متاسفانه مفغول مانده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر اینکه برای توسعه و پیشرفت کشور باید از ظرفیت نیروی انسانی به خوبی استفاده کرد، خاطرنشان کرد: بهره گیری از روش‌های نوین کسب و کار بدون اینکه هزینه‌های چندانی در بر داشته باشد بازدهی خوبی در زمینه ایجاد اشتغال و درآمد زایی دارد.

ستاری همچنین در ادامه در خصوص ظرفیت‌های توسعه سیستان و بلوچستان اظهار داشت: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیار خوبی در زمینه استفاده از کسب و کار‌های نوین دارد. با بهبود وضعیت کسب و کار‌های نوین در سیستان و بلوچستان سرمایه گذاران بخش خصوصی تمایل بیشتری برای سرمایه گذاری در این استان پیدا می‌کنند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: ظرفیت‌های ذاتی در حوزه گردشگری و صنایع دستی در سیستان و بلوچستان وجود دارد که باید نهایت استفاده را از آن برد. همچنین سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های ویژه‌ای در زمینه کشت گیاهان دارویی در کشور دارد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری گفت: برای حل مشکلات کم آبی در سیستان و بلوچستان کار‌های بسیار زیادی در حال انجام است که به محض نتیجه بخش بودن آن‌ها اطلاع رسانی خواهد شد.

ستاری با اشاره به توانمندی نیرو‌های جوان این استان تصریح کرد: بچه‌های کویر با اعتماد به نفس بالا دارند و منبع هوش و ذکاوت غنی بوده و ظرفیت بالایی برای توسعه هستند و بایستی این استعداد‌ها و ظرفیت‌ها به خوبی شکوفا شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار