
رئیس دانشگاه بوعلی سینا:
گزینش در اخبار باید دغدغه جدی تربیتی نسل بعد باشد
رئیس دانشگاه بوعلی سینا گفت: گزینش در اخبار باید دغدغه جدی تربیتی نسل بعد باشد و روابط عمومیها در این امر مهم رسالت تبلیغی و اطلاع رسانی سنگینی بر عهده دارند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، محمدی فر، رئیس دانشگاه بوعلی در نشست مدیران روابط عمومی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه بوعلی سینای همدان بیان داشت: بزرگانی، چون فردوسی، بوعلی سینا و باباطاهر شاکله تاریخی ایران را ایجاد کرده اند و البته ایران فرهنگی ما بسیار بزرگتر از گستره جغرافیایی است.
وی تبیین کرد: در دنیایی که پر از آشوب است، "خبر" و اطلاع رسانی سرنوشت ملتها را رقم میزند؛ بنابراین در این شرایط نقش روابط عمومی و ارتباطات بسیار برجسته و پررنگ است.
رئیس دانشگاه بوعلی سینا ادامه داد: از پایان قرن بیستم به بعد شاهد آن هستیم که علیرغم تفکر ما بر مبنای پیشرفت بشر به سمت تعالی، جهان به سوی جنگها پیشروی داشته و سرآغاز همه این جنگها خبر بوده است.
وی با بیان اینکه گاهی خبر میتواند امید و نشاط را در جامعهای ایجاد کند یا از بین ببرد گفت: کلام انسانی بر مبنای خبر آغاز شد و شاکلههایی که روابط را شکل داده از گذشتههای دور بر نقش اطلاع رسانی تأکید دارد.
محمدی فر تشریح کرد: رسانه در گذشته و حال و آینده نقش دارد بر این اساس ایجاد احساس کرامت انسانی و عاقل پنداشتن مخاطب باید همواره مورد توجه روابط عمومیها قرار گیرد.
وی بیان کرد: شبکههای داخلی و خارجی متعددی ایجاد شده که کار روابط عمومی را در تشخیص اخبار صحیح و ناصحیح مشکل میکند بنابراین ما نیازمند آن هستیم که روابط عمومیها در زبان شناسی متخصص شوند تا نسلی سالم را از لحظ فکری و جریان خبری تربیت کنیم.
رئیس دانشگاه بوعلی همدان متذکر شد: گزینش دراخبار باید دغدغه جدی تربیتی نسل بعد باشد و روابط عمومیها در این امر مهم رسالت تبلیغی و اطلاع رسانی سنگینی بر عهده دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.