آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۵۳۸
قابل توجه دانشجویان دکتری؛

واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد بعنوان مجری برگزاری آموزش آنلاین انتخاب شد

واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد به علت در اختیار داشتن زیرساخت‌های پیشرفته و توانمندی فنی بالا، به عنوان مجری برگزاری آموزش آنلاین انتخاب شده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دکتری دانشگاه آزاد می‌توانند به جای شرکت در آزمون EPT در این دوره‌ها شرکت کنند. این دوره در سه سطح برگزار می‌شود و اگر دانشجو بتواند در امتحان پایان ترم نمره ۵۰ کسب نماید، نمره او جایگزین نمره EPT خواهد شد.

واحد الکترونیکی به علت در اختیار داشتن زیرساخت‌های پیشرفته و توانمندی فنی بالا، به عنوان مجری برگزاری آموزش آنلاین این دوره‌ها انتخاب شده است.

این واحد به عنوان بزرگترین دانشگاه مجازی ایران شناخته می‌شود که تاکنون بیش از ۲۰ هزار دانشجو به صورت آنلاین مشغول به تحصیل بوده‌اند.

این تصمیم در شورای برنامه ریزی آموزشی دانشگاه آزاد در فروردین سال جاری گرفته شده است. با این تصمیم دانشجویان دوره دکتری می‌توانند از مزایای کلاس آنلاین بهره‌مند شوند.

یکی از بزرگترین مزایای تحصیل آنلاین، دسترسی به فایل کلاس در طولانی مدت است. همچنین دانشجویان در این شیوه می‌توانند از هر نقطه‌ای به کلاس متصل شوند و در وقت خود صرفه جویی کنند.

دانشجویان برای اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت دوره‌های کوتاه مدت واحد الکترونیکی به آدرس http://sc.iauec.ac.ir مراجعه کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار