اگر میزان تولید ایران در سقف ۲ میلیون بشکه بماند، عربستان و آمریکا درصدد جبران این میزان تولید ایران هستند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، اگر میزان تولید ایران در سقف ۲ میلیون بشکه بماند، عربستان و آمریکا درصدد جبران این میزان تولید ایران هستند، تا خلایی در میزان عرضه نفت در بازار ایجاد نشود که سبب افزایش قیمت نفت شود.
در حال حاضر مازاد تولید در بازار بین المللی نفت وجود دارد، لذا برای افزایش عرضه ممکن است آمریکا تولید نفت شیل را افزایش دهد و بخشی از خلاء تحریم نفتی ایران را عربستان با تولید ۱۰ میلیون بشکهای جبران کند، چراکه آمریکا و برخی کشورهای منطقه اراده کرده اند که خلاء نفتی ایران را پر کنند.
مدیریت جدیدی در فروش نفت در بخش بین الملل وزارت نفت رخ میدهد و حتی اگر تحریمهای نفتی اعمال شود، ایران نفت خود را با راهکارهای جدید صادر میکند.
این موضوع به این معنا نیست که ایران دست و پا بسته بوده تا آمریکا شریانهای اقتصادی کشور تحریم کند و ما نیز شیرهای نفت را ببندیم، بلکه ایران میزان عرضه نفت خود در بازار را حفظ میکند.
ایران در عرضه نفت شگردهای جدیدی را اتخاذ میکند، مدیریت جدیدی در فروش نفت در بخش بین الملل وزارت نفت رخ میدهد و حتی اگر تحریمهای نفتی اعمال شود، ایران نفت خود را با راهکارهای جدید صادر میکند.
اخیرا ایران مشتریان جدیدی همانند شیلی برای فروش نفت پیدا کرده است ایران راهکارهایی اتخاذ کرده که اگر برخی مشتریان نفت ایرانی تمایلی به ادامه همکاری نداشتند، مشتریان جدیدی جایگزین شود، که اخیرا نیز ایران مشتریان جدیدی همانند شیلی برای فروش نفت پیدا کرده است.
باید منتظر ماند و دید که در آینده تصمیمات کلان بین ایران و چند کشور دیگر چه میشود و آیا حقوق ایران در برجام تامین میشود یا خیر؟.