دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ملایر گفت: دانشجویان دانشگاه ملایر در حالی روز گذشته به مشکلات صنفی دانشگاه اعتراض داشتند که متاسفانه سرپرست دانشگاه حاضر به گفتگو با دانشجویان نشد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان ملایری روز گذشته در تجمعی چند صد نفری از سرپرست دانشگاه خواستند به مطالبات آنها رسیدگی کند؛ اما بی توجهی سرپرست به حضور و مطالبات دانشجویان سبب شد دانشجویان راه خروج او را به سمت آسانسور ببندند. این موضوع وقتی فیصله پیدا کرد که مسئول نهاد رهبری میانجی گر ماجرا بود و دانشجویان به خاطر او از موضع خود گذشتند.
درهمین رابطه دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ملایر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: تجمع اعتراضی روز گذشته با حضور همه قشرهای دانشجویی و از همه نگاههای سیاسی برگزار شد. مهمترین مطالبات دانشجویان وضعیت معاونت فرهنگی دانشگاه بود که سبب شده بود دانشجویان به عملکرد وی معترض باشند.
فراشی در ادامه افزود: در ۱۰ ماهی که معاونت فرهنگی منصوب شده است، به شدت با لجاجت با دانشجویان رفتار میکند و حتی اجازه اجرای برنامهها را به سختی میدهد. تنها یک تشکل اصلاح طلب که به عنوان نورچشمی معروف است، اجازه اجرای برنامهها را دارد و به جز این گروه تمامی تشکلها با مشکلات زیادی برای اجرای برنامهها روبرو هستند.
وی بیان داشت: بحث شورای نظارت بر نشریات نیز از دیگر بحثهایی بود که دانشجویان بر سر آن در تجمع شرکت کرده بودند. در زمان انتخابات بیش از ۱۷ تخلف ثبت شده است که بیشتر به مدیریت معاونت فرهنگی برمی گشت. این فرد تلاش میکرد افرادی را که حامی خودش باشند، سرکار بیاورد.
وی در بخش دیگری به انتخابات شورای صنفی و تخلفات آن اشاره کرد و افزود: انتخابات شورای صنفی در دانشگاه با تخلفات زیادی همراه بود حتی در یکی از دانشکدهها اعتراضات زیادی صورت گرفت و کار به جایی رسید که قرار شد فرد رای آورنده انصراف دهد تا فردی که واقعا رای آورده بود به حقش برسد، اما با این حال انتخابات لغو نشد.
این فعال دانشجویی ادامه داد: یکی دیگر از این تخلفات، رایهایی بود که بدون حساب به صندوق ریخته شده بود؛ تلاش میشد یک تشکل اصلاح طلب که بیش از ۲۰۰، ۳۰۰ رای نداشت بالا بیاید به همین دلیل چند صد رای بدون اینکه اعضایش مشخص باشند به داخل صندوقها ریخته شده بود و همه تلاش این بود که جامعه اسلامی در انتخابات رای نیاورد.
وی به قسمت دیگری از مطالبات دانشجویان اشاره کرد و افزود: بحث معاونت دانشجویی نیز از موارد دیگری بود که دانشجویان بر سر آن تجمع کردند. به این معاونت اشکالات زیادی وارد است و تنها نگاهی که وجود دارد، نگاه سیاسی است؛ یعنی اگر دانشجو با مواضع سیاسی آنها هم راستا باشد، به مشکلی برنمی خورد؛ اما در صورتی که از تشکل و نگاه دیگری باشد در فشار و تنگنا قرار میگیرد؛ حتی کمیته انضباطی نیز به شدت برای دانشجویان سخت میگیرد.
فراشی در ادامه به حلقه دور سرپرست دانشگاه اشاره کرد و افزود: اما نکته دیگر بحث حلقه دور سرپرست دانشگاه است. یکی از این افراد که در این حلقه وجود دارند، از اعضای هیئت علمی دانشگاه است که سال گذشته از مسئول بسیج، مسئول جامعه اسلامی و دبیر سابق بسیج شکایت کرد؛ هر چند نتیجه مطلوب نداشت و مختومه شد؛ اما سبب تشنج در میان دانشجویان شد. به همین دلیل دانشجویان تجمع کردند تا صدایشان را به سرپرستی برسانند، اما سرپرست دانشگاه هم تمایلی برای شنیدن حرف دانشجویان نشان نداد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ملایر تصریح کرد: تجمع دیروز در حالی صورت گرفت که چند صد دانشجو از همه نگاهها و گرایشهای سیاسی در پشت درب اتاق رئیس دانشگاه تجمع و ساعتها با زبان روزه حضور پیدا کردند، اما سرپرست دانشگاه از اتاق بیرون نیامد و حاضر به گفتگو با دانشجویان نشد.
وی در ادامه افزود: پس از ساعتها، زمانی که سرپرست از اتاقش بیرون آمد، با لگد زیر سطل آشغال کنار در اتاقش زد و با توهین به دانشجویان خواست آنجا را ترک کنند؛ این اتفاق ها در حالی صورت میگرفت که معاون نهاد رهبری و مسئول حراست در حال صحبت با نمایندگان دانشجویان بودند، وی بدون توجه به دانشجویان به سمت آسانسور رفت؛ اما دانشجویان آسانسور را متوقف کردند و اجازه خروج او را نمیدادند.
وی با اشاره به اینکه با پادرمیانی مسئول نهاد رهبری در دانشگاه ماجرا فیصله پیدا کرد در ادامه افزود: دانشجویان می گویند اگر این روند ادامه پیدا کند، اتفاقات بعدی رقم میخورد و مسئولیت آن با خود رئیس دانشگاه است دانشجویان گفتند در صورت نرسیدن به مطالبات خود از امتحانات پایان ترم جلوگیری میکنند.
فراشی در ادامه گفت: امروز فضای دانشگاه آرام است و دانشجویان در حال رصد اخبار هستند؛ اخبار رسیده حکایت از این دارد که قرار است هیئت نظارت دانشگاه نشستهایی را برگزار کند و دانشجویان تا انتشار اخبار این جلسه سکوت خواهند کرد.