آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۸۲۳

ادامه بازداشت فعالان حقوق زنان در عربستان/ 3 نفر دیگر دستگیر شدند

بعد از بازداشت هفت فعال مدافع حقوق زنان در عربستان این بار مقامات سعودی سه فعال دیگر را نیز به اتهامات واهی بازداشت کردند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از المنار، نهاد‌های غیر دولتی در عربستان اعلام کردند که مقامات سعودی همچنان به سرکوب و بازداشت فعالان مدافع حقوق زنان ادامه می‌دهند به طوری که سه تن دیگر از این فعالان را بازداشت کردند.

سازمان عفو بین الملل اعلام کرد که تعداد بازداشت شدگان به ۱۰ نفر رسیده است. این در حالی است که فعالان سعودی اعلام کردند که این تعداد به ۱۲ نفر رسیده است.

پیشتر نیز رسانه‌های سعودی از بازداشت ۷ فعال حقوق زنان در عربستان توسط نیرو‌های امنیتی و پلیس این کشور خبر داده بودند. این فعالان برجسته حقوق زنان به اتهام اختلاف‌افکنی در افکار عمومی بازداشت شده اند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار