کد خبر:۶۸۷۰۰۵
جمالی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

حامیان CFT می‌گویند به کشور‌های عضو حق تحفظ داده‌ایم/ حق تحفظ هست؛ اما اینکه چگونه بتوانیم حق تحفظ را اعمال کنیم حرف دیگری است!

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی گفت: حامیان تصویب این لایحه اعلام کرده اند که به کشورهای عضو حق تحفظ داده اند و تلقی کردن مصادیق ترویست در این لایحه باید به دستور شورای عالی امنیت برسد.

محمدجواد جمالی عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص لایحه پیوستن به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم، اظهار داشت: علی رغم اینکه برخی اعلام کردند که این لایحه در کمیسیون امنیت ملی مطرح نشده اما باید بگویم که این موضوع قبلا در کمیسیون مطرح شد اما بعضی از آنجایی که برخی از اعضا به آن اخطار قانون اساسی دادند، لایحه از دستور خارج شد و رای گیری هم برای آن صورت نگرفت.

وی در تضریح نظرات و دلائل مخالفان و موافقان تصویب CFT در مجلس گفت: موافقان معتقدند ایران جزء 3-4 کشور باقی مانده جهان است که این لایحه و 3 لایحه دیگر را تصویب نکرده است و اگر تصویب نشوند آمریکایی ها مدعی خواهند شد ایران به دنبال پولشویی و کمک به تروریسم است و همان بانک های محدودی که با ما کار می کردند از این پس دیگر اجازه همکاری با جمهوری اسلامی را نخواهند داشت.
جمالی با بیان اینکه دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در جلسه علنی اعلام کرد که تصویب این لوایح ارتباطی با fatf ندارد بلکه از الزامات پیوستن به آن است، تصریح کرد: مخالفان cft معتقدند که تعاریف و مصداق هایی که ایران و غرب در خصوص تروریسم دارند متفاوت است
و چنانچه این لایحه را تصویب کنیم با دست خودمان گروه های جهادی مثل جهاد اسلامی و حماس و ...را تروریسم تلقی خواهیم کرد.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: این در حالی است که حامیان تصویب این لایحه اعلام کرده اند که به کشورهای عضو حق تحفظ داده اند و تلقی کردن مصادیق ترویست در این لایحه باید به دستور شورای عالی امنیت برسد.

وی افزود: حق تحفظ ها هست اما اینکه آدم وارد سیستمی شود و بتواند که چگونه حق تحفظ را اعمال کند حرف دیگری است.
جمالی لایحه پیوستن به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم را در مجموع امری ظریف که می تواند از یک سو تهدیدکننده باشد و از سوی دیگر برای کشور ایجاد فرصت کند، دانست و گفت: بسیار حائز اهمیت است که این لایحه چگونه تصویب شود و مجریان امر چگونه اجراییات ان را دنبال کنند.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: در نهایت اظهارات دو گروه موافق و مخالف تصویب CFT را فنی می دانم که هرکدام از سر دلسوزی آن را بیان می کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار