معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف گفت: دانشگاه شریف در رتبه بندی تایمز رتبه ۳۸ در ارتباط با صنعت را دارد و فقط در کشور دو دانشگاه شریف و تهران هستند که فارغ التحصیلان آنان بلافاصله وارد بازار کار شدهاند.
محمدرضا موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: اعتقاد من بر این است که هیچ پایان نامه ای در مقاطع ارشد، دکتری نباید بدون حمایت در صنعت در دانشگاه تعریف نشود و برای بهتر شدن ارتباط دانشگاه و صنعت لازم است که زیر ساخت های آزما یشگاهی تکمیل شود.
وی در ادامه گفت: ۱۰۰۰ دانشجوی کارشناسی – ۱۲۵۰ دانشجوی ارشد - ۲۵۰ دانشجوی دکتری هر سال به دانشگاه شریف وارد میشوند و تلاش ما بر این است که پایان نامه آنان در جهت رفع مسائلی از کشور باشد؛ البته برای دانشجویان کارشناسی بحثهای آموزش پایان نامه و مقاله در نظر گرفته شده است.
موحدی افزود: هدف ما این است که در معضلات کشور بخصوص در حوزه فنی و مهندسی ورود پیدا کنیم که از سالهای گذشته برنامه ریزیهایی در این جهت صورت گرفته و تا کنون برای حمایت از پژوهشهایی که در راستای اولویتهای کشور است، ورود کردیم.
موحدی با تاکید به اثربخشی دانشگاهها گفت: اینکه دانشگاهها اثربخشی و اثرگذاری اجتماعی ندارند صحیح نیست در صورتی که دانشگاه شریف در اموزش دانشجویان و فارغ التحصیلان اثرگذاری بالایی دارد و دانشگاه وظیفه خود را در ارائه توانمندی هایش انجام می دهد، یکی از افتخارات ما این است که دانشگاه شریف در رتبه بندی تایمز رتبه ۳۸ در ارتباط با صنعت را دارد و فقط در کشور دو دانشگاه شریف و تهران هستند که فارغ التحصیلان آنان بلافاصله وارد بازار کار شده اند.