احساس خستگی مداوم دلایل زیادی دارد از جمله؛ استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری. اگر تصور میکنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احساس خستگی مداوم دلایل زیادی دارد از جمله؛ استرس، داروها، فشارهای کاری، اختلالات خواب یا بیماری. اگر تصور میکنید که این احساس خستگی دائمی، مزمن و بیش از حد است به پزشک مراجعه کنید.
با این حال ثابت شده که در بیشتر موارد این خستگی مربوط به تغذیه نامناسب است. بیشتر عادتهای غذایی رایج انرژی افراد را از بین میبرند. خوشبختانه استفاده از موادغذایی طبیعی انرژی زا این روند را میتواند معکوس کند:
نان سبوس دار: کربوهیدرات ۶۰ درصد انرژی مورد نیاز بدن شما را تامین میکند. غلات سبوس دار حاوی مواد کربنی پیچیده و سرشار از ویتامین و مواد معدنی هستند. خوردن غلات سبوس دار از افزایش ناگهانی قند خون در شما جلوگیری میکند.
هل سبز: هل موجب افزایش انرژی شما شده و گردش خون را بهبود میبخشد.
مارچوبه: این سبزی خوشرنگ حاوی ویتامین ب. است. این ویتامین کربوهیدراتهای دریافتی بدن را تبدیل به سوخت مورد نیاز بدن یعنی گلوکز میکند. همچنین مارچوبه حاوی مقادیر زیادی فیبر است که منجر به متعادل نگاه داشتن قندخون میشود.
مخلوط آب و لیمو: این محلول الکترولیتی برای سلولها به منظور تولید انرژی لازم است. در واقع نوشیدن آب یکی از بهترین راهها برای داشتن روزی بهتر به شما میرود. نتایج یک تحقیق در سال ۲۰۱۲ نشان میدهد زنانی که دچار اندکی کم آبی بوده اند بیشتر از سایرین احساس خستگی مفرط میکرده اند.
ویتامین ث: پژوهشهای جدید نشان داده است که کمبود ویتامین ث. باعث خستگی میشود. این ویتامین برای سلامت غدد فوق کلیوی لازم است. این غدد از احساس خستگی ناشی از استرس پیشگیری میکنند. ویتامین ث. همچنین از ابتلا به عفونتها پیشگیری کرده و باعث جذب بهتر آهن میشود.
خشکبار: بادام، فندق و بادام زمینی سرشار از منیزیم هستند، عنصری که نقش کلیدی در تبدیل شکر به انرژی دارد. همچنین آنها سرشار از فیبر هستند. فیبر قندخون را متعادل نگاه میدارد و باعث میشود دیرتر احساس گرسنگی کنید.
شکلات تلخ: خوردن شکلات تلخ پس از ناهار میتواند جایگزین یک دسر خوب باشد. شکلات حاوی مادهای به نام تئوبرومین است که نقشی مشابه کافئین در قهوه داشته و به بهبود وضعیت انرژی در شما کمک میکند.