امام صادق (ع) فرمودند: ایستاده آشامیدن آب در روز، غذا را گوارا مىسازد و ایستاده آشامیدن آب در شب، زرداب مىآورد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، از جمله کارهایی که در طول روز همه ما چند بار آن را انجام میدهیم، عمل ساده نوشیدن آب است، اما نحوه صحیح انجام این عمل چیست و چگونه باید انجام گیرد تا موجب ضرر به بدن نشده و حتی باعث سلامتی بیشتر افراد شود؟
آداب نوشیدن آب از منظر اسلام و احادیث پیامبر صلى الله علیه و آله، چون مىآشامید، [در میان آن]سه نفَس مىکشید و مىفرمود: «این، گواراتر، خوشتر و پاکیزهتر است».
ایشان همچنین میفرمایند: "آب را بمکید و آن را یکجا سر نکشید؛ چرا که درد جگر، از آن میخیزد".
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله: اگر کسى آب بخورد و [در میان آن]سه نفَس بکشد، [از بیمارىِ ناشى از یکجا سر کشیدن]در امان است.
پیامبر خدا صلى الله علیه و آله (خطاب به على علیه السلام): اى على! ایستاده آب بخور که براى تو مایه قدرت افزونتر و سلامت بیشتر است.
امام صادق علیه السلام: ایستاده آشامیدن آب در روز، مایه قدرت افزونتر و تن درستى بیشتر است.
امام باقر علیه السلام: ایستاده آشامیدن، براى تو مایه قدرت افزونتر و سلامت بیشتر است.
امام صادق علیه السلام: ایستاده آشامیدن آب در روز، غذا را گوارا مىسازد و ایستاده آشامیدن آب در شب، زرداب مىآورد.
امام على علیه السلام: از این حذر کنید که در حالت ایستاده بر روى پاهایتان، آب بنوشید؛ زیرا این کار، دردى بىدرمان مىآورد، مگر این که خداى عز و جل خود، عافیت دهد.
امام باقر علیه السلام یا امام صادق علیه السلام: در حالت ایستاده، آب میاشام، و در آب برکه، پیشاب مکن، و بر گرد قبر، مچرخ، و در خانهاى تنها ممان، و با یک لنگه پاى افزار، راه مرو؛ چرا که، چون بندهاى در یکى از این حالتها باشد، شیطان بسیار زود به سوى او مىشتابد.