کد خبر:۶۸۷۸۲۲
برای بررسی راه‌های گسترش همکاری؛

نمایندگی شرکت نستله در ایران از دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد

هیاتی از شرکت نستله در ایران، ضمن بازدید از دانشگاه صنعتی شریف با مدیران دانشگاه به بحث و تبادل نظر در خصوص راه‌های گسترش همکاری‌های این دانشگاه و شرکت خود پرداختند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جوزپه کارلا، مدیرعامل شرکت نستله ایران، به همراه علیرضا سرابچی، مدیرکل ارتباطات و سرویس‌های بازاریابی و ستاره سلامت، مسئول منابع انسانی این شرکت ضمن حضور در دانشگاه صنعتی شریف با سیم چی، مدیر امور بین الملل و دکتر مختاری، مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه به بحث و تبادل نظر در خصوص راه‌های گسترش همکاری‌های این دانشگاه و شرکت نستله پرداختند.

در ابتدای این جلسه که 6 خردادماه برگزار شد، مختاری از فعالیت‌های گسترده دانشگاه صنعتی شریف در ارتباط با صنعت سخن گفت. به گفته ایشان شریف بالاترین حجم ارتباط با صنعت را در میان دانشگاه‌های ایران داراست. مختاری همچنین به بیان مثال‌های موفق تجاری سازی فناوری‌های توسعه داده شده در دانشگاه پرداخت.
 
در ادامه جلسه،  کارلا، ارتباط با دانشگاه را یکی از اولویت‌های شرکت نستله عنوان کرد. به بیان ایشان، نستله هم اکنون در حوزه‌های متنوعی، چون مدیریت آب، سلامت غذا و کشاورزی فعال است و در این موارد از همکاری با دانشگاه صنعتی شریف استقبال می‌کند.
 
در پایان طرفین توافق کردند که در چندمحور اصلی به همکاری بپردازند. ارائه دوره‌های کارآموزی به دانشجویان دانشگاه شریف، انجام پروژه‌های مشترک در حوزه مدیریت آب، محیط زیست، سلامت و ایمنی، و فناوری اطلاعات، و برگزاری کارگاه مشترک از جمله محور‌های مورد توافق بود.
 
در قدم بعدی، مقرر گردید تا پس از بررسی دقیق‌تر پیشنهاد همکاری میان نستله و شریف و انتخاب افراد کلیدی برای این همکاری در طرفین، هیأتی از دانشگاه شریف در تابستان از شرکت نستله، پروژه‌های موفق و امکانات صنعتی-پژوهشی آن بازدید کنند و در این بازدید نقشه راه همکاری میان دانشگاه صنعتی شریف و شرکت نستله تعریف شود.
 
گفتنی است، شرکت نستله سابقه ۲۰ سال حضور در ایران دارد. به علاوه گردش مالی شرکت نستله سالانه 200میلیون دلار است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار