کد خبر:۶۸۷۹۱۸
مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور:

بسیج اساتید باید در تمام عرصه‌ها آتش به اختیار باشد

مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور گفت: بسیج اساتید باید در تمام عرصه‌ها آتش به اختیار باشد، آتش به اختیار بودن بسیج اساتید یعنی ورود در تمام صحنه‌ها با عقلانیت و تدبیر.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، تحول در علوم انسانی و ایجاد بستری برای توسعه علوم انسانی برای مقابله با جنگ نرم دشمن، توسعه حلقه‌های هم‌اندیشی صالحین جهت هم‌افزایی دانش اساتید، توسعه حلقه‌های علمی و پژوهشی، ایجاد فعالیت علمی در حوزه‌های اقتصاد مقاومتی و مسائل اجتماعی، ایجاد فعالیت‌های علمی با پیوست نگاری فرهنگی و ارتقاء بصیرت دینی و سیاسی از جمله مأموریت‌های سازمان بسیج اساتید است.

بسیج اساتید باید در تمام عرصه‌ها آتش به اختیار باشد

عباسعلی حلاجی مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور در جلسه شورای سیاستگذاری بسیج اساتید مراکز آموزش عالی نیشابور که در دانشگاه آزاد نیشابور برگزار شد، اظهار داشت: ۲۴۰ استاد بسیجی داریم و باید نگاهی پویا را در بسیج اساتید جستجو کرد.

حلاجی با بیان اینکه وظیفه بسیج اساتید شناسایی افراد دغدغه‌مند است، افزود: امروز طبق آمار در جاده‌ها ۳۰ هزار کشته می‌دهیم، راه و روش جهادگونه اساتید در کجای این ماجرا قرار دارد؟!

مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور ادامه داد: در تبیین حمایت از کالای ایرانی بسیج اساتید پیش قدم است و به دنبال نگاه کاربردی است، استفاده از ظرفیت عظیم دانشگاه‌ها برای حل مشکلات یکی از کارهای بسیج اساتید است.

وی با بیان اینکه اگر قرار است دانشگاه‌ها اسلامی شود کدام قشر جز بسیج دانشجویی و اساتید باید کار کند، افزود: یکی از ارکان فکری و دکترین بسیج مدنظر ما بحث طرح تفصیلی بسیج است و بسیج اساتید باید در تمام عرصه‌ها آتش به اختیار باشد، آتش به اختیار بودن بسیج اساتید یعنی ورود در تمام صحنه‌ها با عقلانیت و تدبیر.

حلاجی خاطرنشان کرد: بسیج اساتید آتش به اختیار وحدت حوزه و دانشگاه را شروع خواهد کرد و در راه منافع ملی و حفظ آن قدم برمی‌دارد.

مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور با بیان اینکه ما از افراطی‌گری به جایی نرسیدیم، تصریح کرد: بسیج یعنی استفاده از تمام ظرفیت‌ها و ما در خدمت اساتید معاند نیز هستیم، ابتدا دعوت می‌کنیم اما قرار نیست سازش داشته باشیم، هنگامی که مسائل اصلی ما زیر سوال برود با کسی تعارف نداریم.

وی عنوان کرد: به دنبال تاسیس و راه‌اندازی اندیشکده‌های راهبردی جهت کمک به حاکمیت شهر هستیم، بالغ بر 12 مسئله برای بحث کردن وجود دارد که کمبود منابع آبی یکی از آنها است.

حلاجی با بیان اینکه هر جا نیاز باشد وارد صحنه می‌شویم، ادامه داد: ما باید بتوانیم مسئولان درجه یک شهرستان را امر به معروف کنیم.

مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور یادآور شد: هر دانشگاهی مسئله شناسی کند تا اولویت‌ها مشخص شود و روی آن کار شود، برنامه‌های مسجد محوری در اولویت بوده است و یکی از برنامه‌های بسیج اساتید فوق برنامه‌ها بود که باید جزو متن برنامه‌ها باشد.

وی عنوان کرد: در بُعد فرهنگی 3 اقدام پرهیز از مناسبت‌گرایی، سیاست‌زدگی در مناسبت‌ها و مناسب سازی رویکرد فوق برنامه‌ها با خروجی خاص دانشگاه و به صورت نیازسنجی شده را دنبال می‌کنیم.

حلاجی ادامه داد: با اجتماعی کردن برنامه‌های فرهنگی به دنبال برنامه‌های محصور نیستیم و برنامه‌های فرهنگی باید از سطح دانشگاه بالاتر باشد.

مسئول کانون بسیج اساتید نیشابور با بیان اینکه با اندیشکده‌های راهبردی سطح فعالیت قدرت نرم بسیار گسترده‌تر می‌شود، افزود: فضای دانشگاه‌ها از اول انقلاب به تمام معنا فضای انقلابی نبوده است و گروه‌های مرجع‌ و الگوی دانشجو تغییر کرده است.

وی در پایان تصریح کرد: یکی از اهداف بسیج اساتید استفاده از ظرفیت‌ها برای جذب توریست در شهرستان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار