رسانههای هلندی اعلام کردهاند فردی به نام «علی معتمد» که در این کشور کشته شده است، در حقیقت همان «محمدرضا کلاهی صمدی» است که در حزب جمهوری اسلامی بمبگذاری کرده بود.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، رسانههای هلندی اعلام کردهاند فردی به نام «علی معتمد» که در این کشور به قتل رسیده است، در حقیقت همان «محمدرضا کلاهی صمدی» است که در ۷ تیرماه ۱۳۶۰ در حزب جمهوری اسلامی بمبگذاری کرده بود.
این رسانهها این ادعا را به نقل از دادگاهی که برای دو نفر در هلند به اتهام قتل «علی معتمد» برگزار شده بود، مطرح کردهاند.
محمدرضا کلاهی صمدی، متولد ۱۳۳۸، دارای دیپلم ریاضی از «دبیرستان بامداد تهران» واقع در خیابان جمهوری، در هنگام بمبگذاری در حزب جمهوری اسلامی، دانشجوی رشته برق دانشگاه علم و صنعت تهران بود. وی پس از پیروزی انقلاب اسلامی به عضویت سازمان مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) درآمد اما اندکی بعد به دستور مسئولان مافوق خود به عنوان پاسدار به کمیته ولیعصر تهران در خیابان پاستور پیوست.
طولی نکشید که وی به داخل حزب جمهوری اسلامی نفوذ کرد و اندکی بعد به عنوان مسئول حفاظت سالن برگزیده شد تا اینکه سرانجام در ۷ تیرماه ۱۳۶۰ اقدام به بمبگذاری در مقر این حزب کرد. در این حادثه، آیتالله بهشتی، رئیس وقت دیوان عالی کشور، و بیش از ۷۰ نفر از مقامات و چهرههای برجسته سیاسی از جمله چهار وزیر، چند معاون وزیر، ۲۷ نماینده مجلس و جمعی از اعضای حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسیدند.
اواخر سال ۹۲ بود که یک منبع آگاه در گفتگو با خبرگزاری جمهوری اسلامی اعلام کرد: «مسعود کشمیری عامل انفجار نخستوزیری و محمدرضا کلاهی صمدی عامل انفجار حزب جمهوری اسلامی در آلمان رویت شدهاند. نامبردگان که از اعضا و هواداران فعال گروهک تروریستی منافقین و خط نفوذ فرقه رجوی در نهادهای حیاتی، حساس و مهم جمهوری اسلامی بودند، هنگام خوردن غذا در رستورانی در شهر کلن و هنگام رانندگی در شهر هامبورگ آلمان مشاهده شدند.»
از سوی دیگر اواخر سال گذشته نیز، یکی از فعالین سیاسی چپ در گفتگو با صدای آمریکا با بیان جزئیاتی از قتل یک مرد ۵۶ ساله ایرانی در هلند گفت: «این فرد در ابتدا به "مرد ناشناخته" معروف شد و بعدها او را «علی معتمد» معرفی کردند، اما شواهدی وجود دارد که نشان میدهد علی معتمد نام دوم محمدرضا صمدی کلاهی است». وی شاهد مدعای خود را حضور برخی اعضای سابق سازمان منافقین در مراسم خاکسپاری این فرد عنوان کرد. یکی دیگر از مهمترین دلایل مورد استناد این فرد، وجود خال در کف پای فرد کشته شده است که پیش از این هم به عنوان یکی از مشخصههای کلاهی معرفی شده بود.
برخی منابع نیز میگویند، کلاهی در هلند تاجر مواد مخدر و اسلحه بود و از همین راه امرار معاش میکرد و در سال های اخیر نیز با وارد کردن حجم بالایی از مواد مخدر، به یکی از کارتلهای بزرگ مواد مخدر در هلند تبدیل شده بود. ظاهرا کلاهی با برخی شرکای خود دچار اختلافات شدید شده بود و بارها توسط آنها تهدید به مرگ میشد و نهایتا طی حادثهای توسط چند نفر در حین رانندگی در خیابان کشته شده و خودروی وی نیز به آتش کشیده میشود.
بازی تبلیغاتی آمریکایی ها است برای زدودن چهره خشونت از این سازمان کذایی جهت جایگزنی آنها به عنوان مخالفان نظام در ایران. هم مردن رجوی و هم این نوع قتل های انتسابی ، همه کارهای تبلیغاتی برای بازگرداندن این فرقه به ماجراهای سیاسی داخل ایران است.
عجیبه که هلند یا آلمان یا فرانسه که محل جمع شدن این تروریستهای منحرف است، به راحتی مورد مذاکره ما در برجام هستن اما حتی یک بند در برجام برای امتیاز گیری از این موضوع وجود نداره
مسئله این است : نرمش قرمانانه یا چرخش ذلیلانه؟
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
مسئله این است : نرمش قرمانانه یا چرخش ذلیلانه؟