آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۵۴۵
مدیر عامل سایپا:

تولید پراید امسال قطعا متوقف می‌شود/ تحریم‌های دشمن در خودرو بسیار هدفمند است

محسن جهرودی گفت: در دور جدید تحریم های آمریکا، هیچ بحثی از ممنوعیت ورود خودرو به ایران دیده نمی شود اما تجارت قطعات منفصله مشمول جریمه های این کشور می شود تا صنعت خودرو آسیب ببیند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محسن جهرودی شب گذشته در ضیافت افطاری با اشاره به برنامه‌های گروه خودروسازی سایپا برای مقابله با تحریم‌های احتمالی گفت: آنچه از بررسی تصمیم رئیس جمهوری آمریکا در خروج یکجانبه از برجام بر می‌آید، این است که این تحریم‌ها صنعت خودروی ایران را نشانه رفته است.

جهرودی تصریح کرد: هرچند از تحریم‌های گذشته عبور کردیم، اما با توجه به تجربه‌ای که غربی‌ها از فشار‌های سیاسی و اقتصادی وارد شده به ایران کسب کردند، پیش بینی می‌شود دور جدید تحریم‌ها سخت‌تر باشد.

مدیرعامل سایپا با اشاره به افزایش کیفیت محصولات تولیدی این شرکت گفت: از سراتو تا ساینا، برلیانس، چانگان و حتی تیبا، محصولات تولیدی گروه خودروسازی سایپا دارای کیفیت و امکانات مورد قبولی است و ما تلاش می‌کنیم خودرویی که از نظر کیفیت توان رقابتی کمتری دارد را از رده تولید خارج کنیم.


تولید پراید امسال متوقف می‌شود
وی گفت: طبق برنامه ریزی صورت گرفته، امسال چه تحریم بشویم و چه تحریم نباشیم، حداکثر تا پایان امسال پراید از چرخه تولید حذف می‌شود، اما تولید آن محدود به ۱۴ تا ۱۵ هزار دستگاه برای صادرات به عراق، سوریه و برخی کشور‌های مستقل هم سود (CIS) ادامه خواهد یافت.


مدیرعامل سایپا با بیان اینکه منکر نقص و کاستی در صنعت خودروی کشور نیستیم، ادامه داد: با این حال اجازه نمی‌دهیم دشمنان نظام بخواهند با توسل به صنعت خودرو سر ملت را پایین بیاورند و ما در مجموعه سایپا قول می‌دهیم ملت ایران را در این صنعت سربلند نگه داریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار