آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۶۳۶
رییس دانشگاه علمی کاربردی گلستان خبر داد

ایجاد کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی در ساختمان جدید دانشگاه علمی کاربردی گلستان

ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در مراسمی با حضور رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری و جمعی از مقامات استانی افتتاح شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ساختمان جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در مراسمی با حضور دکتر محمد حسین امید، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، محمود ربیعی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری و جمعی از مقامات استانی افتتاح شد.

امیراحمد دهقانی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان در این مراسم یکی از دغدغه های مقام معظم رهبری و کشور را بحث اشتغال عنوان کرد و گفت: دانشگاه علمی کاربردی به عنوان یک دانشگاه نسل سوم می‌تواند در این زمینه نقش خوبی ایفا کند.


وی تصریح کرد: سند راهبردی دانشگاه علمی کاربردی توسط دکتر امید ریاست این دانشگاه تدوین شده که در آن قابلیت های دانشگاه علمی کاربردی از طریق روابط بین الملل و ارتباطاتی که وجود دارد تقویت شد. ایجاد مراکز نوآوری یکی دیگر از مواردی است که در سند دیده شده و برای بحث اشتغال و کارآفرینی بسیار اهمیت دارد.

وی به ایجاد کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی در ساختمان جدید دانشگاه علمی کاربردی استان اشاره کرد و افزود: در این کلینیک به صورت رایگان به دانشجویان استان مشاوره داده می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گلستان خاطرنشان کرد: ساختمان جدید این دانشگاه در مساحت 3064 متر مربع در سال 1392 کلنگ زنی شد و برای ساخت آن حدود 40 میلیارد ریال هزینه شد.

دهقانی با اشاره به اینکه این ساختمان به یک ساختمان سبز و پایدار انرژی تبدیل شده است، گفت:  آب باران و اسپیلت ها جمع آوری و برای آبیاری فضای سبز استفاده می شود.

وی یادآور شد: سالن همایش با گنجایش 140 نفر و سالن جلسات با گنجایش 40 نفر در این ساختمان در نظر گرفته شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار