دست و پا زدنهاي كروبي براي احياي جنبشي كه از ابتدا وجود نداشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۶۹
نظرسنجي هاي شيخ اصلاحات جواب داد؛

دست و پا زدنهاي كروبي براي احياي جنبشي كه از ابتدا وجود نداشت

نفر پنجم انتخابات رياست جمهوري در ديدار با جمعي از دانشجويان گفت: جنبش سبز چند ماهيست رويش كيفي داشته است.

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، كروبي با اذعان به دستاوردهاي عظيم انقلاب شكوهمند اسلامي در اين ديدار، گفت: اين انقلاب نه يک حرکت آني بود و نه با کودتا به قدرت رسيد، بلکه مبارزه‌اي ريشه‌دار بود و مردم از اقشار مختلف در آن حضور داشتند، كه ماحصل اين انقلاب، قانون اساسي و طبق همين قانون اساسي حقوق ملت و دولت مشخص گرديده است و در اين خصوص جنبش نبايد دچار احساسات و امور ساختارشکنانه شود. ما زنده به ادامه حرکت هستيم. اما حرکتي معقول و باتدبير. حرکتي مبتني بر اجراي قانون اساسي.

كروبي در اين ديدار در حالي دم از وجود قانون اساسي و پايبندي به آن به عنوان دستاورد انقلاب اسلامي مي زند كه در طول 8 ماه فتنه‌گري وي و حاميانش، بارها به صراحت و در موارد متعدد قانون اساسي نقض كردند و عوامل فتنه تمام توان خود براي برقراي حكومتي منهاي اسلام كه همان اسلام آمريكايي بود قرار دادند.

شيخ اصلاحات در اين ديدار ضمن دلداري به حاضران در جلسه مبني بر رويش كيفي بدنه سبز، اظهار داشت: گروه حاکم در پي القاي شکست جنبش است، به نظر مي رسد به‌ دليل اعمال خشونت ها و رفتارهايي که در هيچ قالبي (مرام و مسلکي) توجيه ندارد، مردم هوشيارتر و البته محتاط تر شده اند که اين نيز خود ناشي از هوشمندي مردم در قبال خشونت طلبان است اما سوال اينجاست که آيا فکر  و ذهن مردم عوض شده است؟ يقينا خير. چرا که آن بد رفتاري ها، سرکوب ها، شکنجه ها و تجاوزها توسط افراطيون محال است از اذهان مردم محو شود.

اين سخنان متناقض كروبي مبني بر رويش كيفي اقليت به اصطلاح سبز در حالي بيان مي شود كه مردم وفادار ايران اسلامي در حماسه ماندگار 9 دي و راهپيمايي تاريخي 22 بهمن‌ماه سال گذشته به تعبير رهبر معظم انقلاب عوامل فتنه و حاميان آنان را از كشتي نجات جمهوري اسلامي پياده كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار