آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۹۴۲۳

اعتراض فرانسوی‌ها به سفر نتانیاهو به این کشور

همزمان با سفر نخست وزیر اسرائیل به فرانسه، علاوه بر پاریس در چند شهر دیگر این کشور تجمع‌های اعتراضی در مخالفت با سفر نتانیاهو به فرانسه تشکیل شده بود.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، پاریس و چندین شهر فرانسه همزمان با سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل به فرانسه شاهد اعتراضات گسترده‌ای بوده است.

صد‌ها فرانسوی در اعتراض به سفر نتانیاهو به کشورشان در خیابان‌ها پریس و چند شهر دیگر تجمع کرده اند. نتانیاهو ظهر روز گذشته وارد پاریس شده بود و دست کم ۳۰۰ نفر در میدان «لزنولید» تجمع کرده و پرچم فلسطین را بر افراشته بودند.

این افراد معترض به حضور نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کشورشان، شعار‌هایی هم در مخالفت با نتانیاهو سر داده بودند. در مارسی دومین شهر پرجمعیت فرانسه نیز گروهی از معترضان به سفر نتانیاهو در میدان شهر تجمع کرده و گروهی از فعالان احزاب کمونیست و فدراسیون کار فرانسه نیز در این تجمع مشارکت کرده بودند.

در شهر «سن اتین» در شرق فرانسه نیز گروهی از فعالان حقوق بشری در حمایت از مردم فلسطین تجمع کرده و ضمن بالا بردن پرچم فلسطین، خواستار بایکوت رژیم صهیونیستی شده بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار