آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۹۴۶۲
گزارش/ کافه تعطیلات ۲۴

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته معنوی-انقلابی/ سلام بر شب قدر

امشب، سال تحویل است. «حول حالنا»ی واقعی را باید در چنین شبی جستجو کرد. در شبی که درهای آسمان، به روی همه، دقیقا همه‌ی بندگان خدا باز است و امید، از جایی آن بالا، نزدیک عرش، سرازیر می‌شود به زمین. کافه تعطیلات این هفته را با طلب دعای خیر در این شب عزیز، آغاز می‌کنیم

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو-محمدصالح سلطانی؛ فرصت آخر است. آخرین شبی که می‌ارزد به هزارماه. آخرین شبی که می‌توانی مطمئن باشی نوای «الغوث الغوث»ت آمیخته می‌شود با صدای مردان و زنان خوب خدا، و بُر می‌خورد با دعای پاکان روزگار و می‌رسد به جایی که باید. شب بیست و سوم، شب امضاست. شب درو کردن خوشه‌ها و برداشتن توشه‌ها تا یک سال و یک عمر بعد. امشب، طولانی‌ترین و پرامیدترین شب جمعه سال است. شبی که پیوند می‌خورد به یک سال تازه و مقدرات تازه. اصلا .امشب، سال تحویل است. «حول حالنا»ی واقعی را باید در چنین شبی جستجو کرد. در شبی که درهای آسمان، به روی همه، دقیقا همه‌ی بندگان خدا باز است و امید، از جایی آن بالا، نزدیک عرش، سرازیر می‌شود به زمین. کافه تعطیلات این هفته را با طلب دعای خیر در این شب عزیز، آغاز می‌کنیم

کتاب هفته: سه دیدار

هفته‌ای که گذشت، فراق امام خمینی(ره) 29 ساله شد و روز گذشته، دهمین سالگرد درگذشت نادر ابراهیمی بود. تلاقی این دو مناسبت در خرداد، «سه دیدار» را به بهترین کتاب ممکن برای مطالعه در این روزها تبدیل می‌کند. رمان جذاب و لطیف نادر ابراهیمی، روایتگر سه مقطع از زندگی امام روح‌الله است و با فاصله فراوان، بهترین اثر ادبی است که برای رهبر کبیر انقلاب نوشته شده. نادر ابراهیمی که در کارنامه‌اش آثار درخشانی مثل «مردی در تبعید ابدی» و «یک عاشقانه آرام» به چشم می‌خورند، در «سه دیدار» با قلمی قوی و نگاهی تیزبینانه، شخصیت امام حمینی(ره) را واکاوی می‌کند و با استفاده هوشمندانه از حضور شهید مدرس و آیت‌الله کاشانی در جای‌جای کتاب، ارزش و اهمیت حرکت انقلابی حضرت امام را به خوانندگان کتاب یادآوری می‌کند.

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته معنوی-انقلابی/ سلام بر شب قدر

«سه دیدار» از نظر فرم، شبیه بقیه آثار ابراهیمی است و خلاقیت‌های کلامی در آن موج می‌زند. روایت منصفانه و خالی از اغراق ابراهیمی از زندگی و منش امام خمینی، ارزش کتاب را چند برابر کرده. مطالعه این اثر ارزشمند و درخشان، در این روزهای پر حادثه خرداد، پیشنهاد اول و آخر ما در حوزه ادبیات است.

فیلم هفته: نیاز

علیرضا داوودنژاد سالهاست جایگاه خودش را در میان فیلمسازان اجتماعی و متعهد سینمای ایران تثبیت کرد. در بسیاری از آثار او-به استثنای موارد ناامیدکننده‌ای مثل فیلم «هوو»- می‌توان رگه‌هایی از تعهد و دغدغه‌مندی اجتماعی را به وضوح مشاهده کرد. «نیاز» یکی از اولین و البته مهم‌ترین فیلم‌های اوست که از حیث روایت و البته پی‌رنگ عمیقاً انسانی، در میان بهترین آثار سینمای اجتماعی ایران قرار می‌گیرد. این فیلم، داستان پسر نوجوانی است که پس از مرگ پدرش مجبور است نان‌آور خانواده باشد و در یک چایخانه مشغول به کار می‌شود. اما ورود پسر دیگری به این چایخانه، اتفاقات غیرمنتظره‌ای را برای علی رقم می‌زند.

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته معنوی-انقلابی/ سلام بر شب قدر

«نیاز» با داستان جذاب و البته فیلمنامه غافلگیرکننده‌اش، بهترین فیلم جشنواره دهم فیلم فجر در سال 1370 شد و حالا یکی از فیلم‌های خاطره‌انگیز و دوست‌داشتنی سینمای ایران است. اگر برخی از فیلم‌هایی که ساخته را نادیده بگیریم، علیرضا داوودنژاد در بسیاری از آثارش کوشیده نوع نگاه و روایتی متعهد از مسائل اجتماعی ارائه دهد و برای همین چیزها، او یکی از قابل احترام‌ترین کارگردانان سینمای ایران است.

کانال هفته: نهج‌البلاغه

«سرویس‌های محتوایی» افزونه جدیدی هستند که در برخی پیام‌رسان‌های داخلی راه‌اندازی شده و خدماتی شبیه کانال‌ها را عرضه می‌کنند. این سرویس‌ها، مثل یک سامانه ارسال پیامک انبوه، در ساعات و زمان‌هایی مشخص، یک محتوای مکتوب یا تصویری را برای مشترکین سرویس ارسال می‌کنند. سرویس ارسال محتوای «نهج‌البلاغه» در پیام‌رسان‌گپ، پیشنهاد این هفته ماست. سرویسی که هر روز راس ساعت 18 و 20، بخش کوتاه و موجزی از خطبه‌های نهج‌البلاغه را برای مخاطبینش ارسال می‌کند. محتواهای ارسالی این سرویس عموماً کوتاه هستند و مطالعه‌شان، وقت چندانی نمی‌گیرد و حتماً در افزایش انس با کتاب بی‌نظیر امیرالمومنین(ع) موثر است.

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته معنوی-انقلابی/ سلام بر شب قدر

اپلیکیشن هفته: بقچه

بخش مهمی از لذت سفره‌های افطار به نان تازه و داغی است که باید کنار چای و پنیر و سبزی جا خوش کند. اما برای بسیاری‌ از ما، رسیدن به این لذت کاری سخت و حتی شاید ناممکن است. دوری از نانوایی و یا شلوغی دم افطار و همه این عوامل در کنار هم، پروژه نان تازه سر سفره افطار را به شکست می‌رساند. «بقچه» اما یک استارتاپ تازه‌نفس است که برای حل این مشکل، و مشکلات عدیده تهیه نان تازه در تمام طول سال، راه‌اندازی شده. کار کردن با بقچه و سفارش دادن نان از طریق این اپلیکیشن، کار سختی نیست. کافی است وارد اپ شوید و ثبت نام کنید و سفارش خود را ثبت کنید و در ساعت مقرر، برای دریافت آن اقدام کنید.

پیشنهادهایی برای یک آخر هفته معنوی-انقلابی/ سلام بر شب قدر

استارتاپ‌ها این روزها تقریباً هیچ خدمت و سرویسی را از خلاقیت‌های خودشان بی‌نصیب نگذاشته‌اند و بعد از اپلیکیشن‌های درخواست تاکسی و تعمیرکار منزل و پیک موتوری، حالا پای این اپ‌های دوست‌داشتنی به خریدهای اولیه و روزمره منازل هم باز شده. ماه مبارک که رو به اتمام است، اما برای بقیه ایام سال هم حتما بودن دستیاری که سفارش نان شما را بگیرد و سر وقت تحویل دهد، حتماً لازم و ضروری خواهد بود. پس پیشنهاد نصب «بقچه» و عضویت در آن را نادیده نگیرید.  

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار