کد خبر:۶۹۰۹۶۳
کریمی قدوسی در گفتگو با «دانشجو» تشریح کرد

ماجرای درخواست آمریکا از بانک های اروپایی برای قطع همکاری با ایران

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ماجرای درخواست آمریکا از بانک های اروپایی برای قطع همکاری با ایران را تشریح کرد.

جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به جلسه روز سه شنبه این کمیسیون با حضور سیف، رئیس کل بانک مرکزی، اظهار داشت: در این جلسه که با حضور کارشناسان و رئیس کل بانک مرکزی برگزار شد مباحثی پیرامون خروج آمریکا از برجام مطرح شد.


وی با بیان اینکه در این جلسه موضوعاتی پیرامون اقدامات آمریکا در سیستم بانکی جهانی و اروپایی بیان شد، افزود: یکی از موضوعات مطوحه این بود که چندی پیش مشاور وزیر خارجه آمریکا با یکی از بانک های کوچک اروپایی که با ایران همکاری میکرد تماس گرفته و اعلام می کند از اینکه این بانک پس از مواضع آمریکا مبنی بر تحریم ایران مبادلات بانکی خود را متوقف کرده تشکر کرده و آمریکا آن را جبران خواهد کرد.

کریمی قدوسی در تشریح تماس تلفنی دیگر دستگاه دیپلماسی آمریکا به یکی دیگر از بانک های همکاری کننده اروپایی با ایران گفت: وزارت خارجه این کشور در تماس خود با یکی دیگر از این بانک ها خواهان قطع ارتباط این بانک با ایران می شود که مدیرعامل این بانک اروپایی اعلام می کند سهام این بانک هیچ تعلقی به آمریکا ندارد و حتی در این کشور شعبه نداشته و به صورت مستقل عمل می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: پس از گفته های مدیرعامل این بانک اروپایی، آمریکایی ها اعلام می کنند که به دلیل سرپیچی از این دستور این بانک را مجازات خواهند کرد به نحوی که ایالات متحده به بانک های بزرگ اروپایی ابلاغ خواهد کرد که از این پس با این بانک همکاری نکنند و روابطش را با تمام بانک های اروپایی پایان بخشند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: نگاه کارشناسان بانک مرکزی  در این جلسه بر این بود که آمریکایی ها همه ظرفیت خود را به کار گرفته اند تا تمامی روابط بانکی ایران همان مقدار محدود با کشورهای اروپایی و سایر نقاط در اروپا و سایر نقاط را محدود و متوقف کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار