کد خبر:۶۹۴۰۱۶
خدایی در جمع خبرنگاران:

سال ۹۸ دو نوع سوال برای کنکور طراحی می‌شود/ داوطلب ۸۳ ساله و ۱۵ ساله مسن‌ترین و جوان‌ترین داوطلب

رئیس سازمان سنجش از تغییرات کنکور در سال ۹۸ خبر داد و گفت: سال ۹۸ براساس سوابق تحصیلی و به دلیل آنکه دوره نظام آموزش متوسطه تغییر می‌کند، دو نوع سوال برای کنکور داریم.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم خدایی، رئیس سازمان سنجش  صبح امروز در بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه علم و صنعت، در جمع خبرنگاران از تغییرات کنکور در سال ۹۸ خبر داد و گفت: سال ۹۸ براساس سوابق تحصیلی و به دلیل آنکه دوره نظام آموزش متوسطه تغییر می‌کند، دو نوع سوال برای کنکور داریم؛ البته درصد تاثیر سوابق تحصیلی را باید در شورای سنجش و پذیرش بررسی کنیم و ۱۷ تیر ماه نیز جلسه‌ای برای بررسی این قضیه صورت می‌گیرد.

وی در خصوص مسن‌ترین و جوان‌ترین داوطلب کنکور سراسری ۹۷ گفت: مسن‌ترین داوطلب از تهران با ۸۳ سال سن در گروه علوم تجربی است که به درخواست وی اسم و مشخصات آن رسانه‌ای نمی‌شود. همچنین جوان‌ترین داوطلب از اصفهان با ۱۵ سال سن در گروه آزمایشی علوم تجربی شرکت کرده است که نرگس مدنی نام دارد.

خدایی در خصوص ظرفیت پذیرش دانشجو در سال ۹۷ اعلام کرد: سال گذشته ۷۲۵ هزار نفر ظرفیت داشتیم و تعداد قبولی نهایی ۳۰۰ هزار نفر بود، چرا که در تعدادی از رشته‌ها تقاضای زیادی وجود دارد و عموما داوطلبان به خاطر همین رشته‌های پرمتقاضی در کنکور سراسری شرکت می‌کنند؛ وگرنه ۸۵ درصد داوطلبان می‌توانستند بدون کنکور وارد دانشگاه شوند.

رئیس سازمان سنجش ادامه داد: امسال نیز در حدود ۷۵ درصد داوطلبان بدون احتساب دانشگاه آزاد می‌توانند وارد دانشگاه شوند و اگر دانشگاه آزاد را نیز جزو ظرفیت‌ها حساب کنیم، ظرفیت به اندازه کافی برای داوطلبان وجود دارد. متاسفانه این ۶۴ درصد داوطلبان تجربی هستند که ظرفیت کافی در دانشگاه‌ها برای پذیرش آن‌ها وجود ندارد.

وی ادامه داد: طبق قانون باید پذیرش داوطلبان براساس سوابق تحصیلی ۸۵ درصد باشد که سال گذشته این عدد ۸۳ درصد بود، اما امسال از مرز ۸۵ درصد عبور کرده است .سال گذشته نیز ۲۷ درصد دوره‌های شبانه و ۱۳ درصد دوره‌های روزانه براساس سوابق تحصیلی پذیرش شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار