آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۱۵۰

درخواست لهستان از آلمان برای پرداخت غرامت جنگ جهانی دوم

رهبر حزب حاکم لهستان از آلمان خواست تا در برابر آسیب‌هایی که در جنگ جهانی به این کشور وارد کرده است، به ورشو غرامت پرداخت کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، حزب حاکم لهستان اعلام کرد که آلمان به دلیل خسارت‌های جنگ جهانی دوم به ورشو خسارت پرداخت کند.

 «یاروسلاو کازینسکی» رهبر این حزب امروز جمعه این درخواست را تکرار کرد و در گفت‌وگو با یک شبکه رادیویی گفت: «این موضوع مربوط به آلمان و لهستان است و منظور من این است که آلمان به لهستان حمله کرد و میلیون‌ها تن را کشت و خرابی به بار آورد و ما می‌خواهیم که این اقدامات را جبران کند.»

 آلمان نازی در اول سپتامیر ۱۹۳۹ به لهستان حمله کرد و در مدت زمان بیش از یک ماه این کشور را تصرف کرد.

کازینسکی همچنین گفت که روابط میان روشو  و واشنگتن هم در پی اقدامات لهستان در ارتباط با لایحه مربوط به هولوکاست مخدوش شده است.

پارلمان لهستان زمستان گذشته به لایحه‌ای رأی داد که به موجب آن، سخن گفتن از دخالت اتباع لهستانی در واقعه موسوم به هولوکاست غیرقانونی است و می‌تواند جریمه نقدی و یا حتی حبسی ۳ ساله را برای گوینده به دنبال داشته باشد. این قانون، هم لهستانی‌ها و هم اتباع خارجی را در بر می‌گیرد.

در آن زمان، «امانوئل نحشون» سخنگوی وزارت خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به این موضوع در توئیتر نوشت: «هم بامزه است و هم ناراحت‌کننده که سفارت لهستان می‌خواهد ما را در خصوص خاطرات هولوکاست، موعظه کند.»

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هم معاون سفیر لهستان را برای ارائه توضیحات در این خصوص احضار کرد.

در ماه سپتامبر سال ۱۹۳۹ میلادی، بر اساس توافق سری میان سران آلمان نازی و شوروی، لهستان مورد حمله برق‌آسای نیروهای نظامی این دو کشور قرار گرفت. دفاع جانانه لهستانی‌ها که ۶۶ هزار کشته بر جای گذاشت، نتوانست جلوی اشغال و تقسیم این کشور میان مهاجمان را بگیرد و تا سال ۱۹۴۵ یعنی سال اتمام جنگ جهانی، این کشور در اشغال بود.

صهیونیست‌ها مدعی هستند بخشی از آنچه که آلمان نازی بر سر یهودیها آورده است در لهستان انجام شده است و این مساله نباید مورد سانسور قرار بگیرد. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار