پوشش‌دهی نواقص امور دانشگاهی از وظایف انجمن‌های علمی است/ دانشگاه امیرکبیر ۱۷ انجمن علمی دارد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۴۸۰۴
صفری در گفتگو با دانشجو:

پوشش‌دهی نواقص امور دانشگاهی از وظایف انجمن‌های علمی است/ دانشگاه امیرکبیر ۱۷ انجمن علمی دارد

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های علمی دانشگاه امیرکبیر گفت: انجمن‌های علمی تحت عنوان دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها به دانشجویان آموزش می‌دهند.

پوشش‌دهی نواقص امور دانشگاهی از وظایف انجمن‌های علمی است/ دانشگاه امیرکبیر  ۱۷ انجمن علمی دارد

فرشید صفری دبیر کل اتحادیه انجمن‌های علمی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص  انجمن‌های علمی این دانشگاه بیان کرد: انجمن‌های علمی وظیفه‌های مشخصی مانند پوشش دهی نواقص امور دانشگاهی و دانشجویان دارند و برخی از مسائلی که در جدول بندی آموزش دانشجویان وجود ندارد انجمن‌های علمی این مسائل را تحت عنوان دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها به دانشجویان آموزش می‌دهند.

وی با اشاره به فعالیت انجمن علمی‌های دانشگاه امیرکبیر در راستای حل مسائل کشور گفت: انجمن‌های علمی فعالیت‌هایی مختلفی  را جهت بهبود  مسائل کشور  انجام می‌دهند کهاز فعالیت‌های مهم می توان همکاری با شرکت‌های خارجی، جذب کارآموز و برگزاری مسابقات و ایده پردازی‌ها  را نام برد. 

صفری در خصوص چگونگی انتخاب دبیران انجمن‌های علمی اظهار کرد:  دانشگاه در مجموع ۱۷ انجمن علمی دارد و هر دانشکده یک انجمن علمی دارد که هرساله با رای گیری بین دانشجویان هر دانشکده، ۵ نفر از دانشجویان فعال به عنوان عضو اصلی و ۲ نفر به عنوان عضو ادل بدل در انجمن برگزیده می‌شوند.

او با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در سال‌های اخیر توسط انجمن‌های علمی تصریح کرد: تاکنون انجمن‌های علمی در دانشگاه امیرکبیر فعالیت‌های چشمگیری در زمینه‌های گوناگون داشته اند که می‌توان به مسابقات ایده پردازی در دانشکده (مکانیک، هواو فضا، رنگ و پلیمر)، دوره‌های آموزشی در همه دانشکده‌ها به خصوص (کامپیوتر، مکانیک و عمران)،  دانشجویان دانشکده کامپیوتر که در چند دوره مسابقات بین المللی در حوزه برنامه ریزی شرکت کرده اند، دانشکده متالوژی (مسابقه متالوگرافی)، دانشکده مکانیک (مسابقات طراحی صنعتی) دانشکده صنایع (مسابقه تریبون) و بازدید‌های صنعتی توسط رشته‌های مهندسی اشاره کرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار