عضو کمیسیون اقتصادی گفت: شاید افکار عمومی توقع داشت در شرایطی که مجلس تعطیلات تابستانی خود را لغو کرده یک فکر اساسی برای مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بیندیشد.
حجت الاسلام سید ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به مسائل و مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: مردم از مجلس انتظار دارند کارهای روزمره را کنار بگذارد و فکری برای مشکلاتی که امروز به وجود آمده داشته باشد.
وی در ادامه افزود: مجلس باید راه حلی به منظور برون رفت از مشکلات کنونی بیندیشد نه اینکه دست روی دست بگذارد و بگوید شرایط سخت است.
موسوی لارگانی با اشاره به لغو تعطیلات تابستانی مجلس، تصریح کرد: شاید افکار عمومی توقع داشت در شرایطی که مجلس تعطیلات تابستانی خود را لغو کرده یک فکر اساسی برای مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم بیندیشد نه اینکه لوایحی، چون لایحه حفاظت از خاک که بررسی آن در شرایط کنونی ارجحیت ندارد را در دستور کار قرار دهد.
وی با بیان اینکه مردم از دولت انتظار دارند که در جهت رفع گرانیها و مشکلات اقتصادی ورود کند نه اینکه تنها حرف بزند و در عمل کاری انجام ندهد، تصریح کرد: در حالی که دولت از زمان بودجه سال ۹۷ موظف بوده که یارانه دهکها بالا و پردرآمد جامعه را قطع کند، اما متاسفانه تاکنون این امر را عملی نکرده است. هر چند یارانه از جیب دولت به مردم پرداخت نمیشود که بخواهد منت آن را بر سر آنها بگذارد.
عضو کمیسیون اقتصادی با بیان اینکه فقیر و غنی امروز به یک اندازه یارانه دریافت می کنند،یادآور شد: روز اولی که بحث یارانهها پیش آمد و قرار شد سوبسیدها برداشته شود آقایان این توجیه را داشتند که ۳۰ درصد از جامعه ۷۰ درصد انرژی مصرف میکنند و ما میخواهیم از این ۳۰ درصد پول بگیریم و به آن ۷۰ درصد از جامعه که ۳۰ درصد انرژی مصرف میکند پرداخت کنیم. اما امروزسخنگوی دولت اعلام میکند که یارانه هیچ یک از افراد قطع نمیشود که این یک ظلم تلقی میشود.
عضو شورای مرکزی فراکسیون نمایندگان ولایی با تاکید براینکه دولت باید با جدیت قوانینی که مجلس به تصویب میرساند را اجرایی کند گفت: معتقدم عدم اجرای قوانین ضعف نظارتی مجلس است چرا که مجلس باید پس از تصویب قوانین اجرایی شدن آن توسط دولت را پیگیری کند.
وی در پایان با اشاره به برنامه ششم توسعه خاطر نشان کرد: در حال حاضر دو سال از تصویب برنامه ششم توسعه گذشته و دولت باید گزارش دهد که در این مدت کدام یک از مواد برنامه را اجرایی کرده است. چراکه صحیح نیست مجلس و دولت چند ماه وقت خود را برای تصویب برنامه پنج ساله صرف کنند و دولت کوچکترین اعتنایی نسبت به اجرای این برنامه نداشته باشد.