آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۷۲۲

سفر آمریکایی‌ها به عربستان برای تشریح سیاست ترامپ درباره ایران

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای از سفر هیئتی از این کشور به عربستان سعودی برای تشریح سیاست‌های دولت ترامپ در قبال ایران خبر داده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای بامداد شنبه خاطرنشان کرده «فرانک فانون»، دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور انرژی در سفر به «جده» سیاست دولت کشورش درباره ایران را به مقام‌های سعودی منتقل خواهد کرد.

در این بیانیه تصریح شده «فرانک فانون» بین روز‌های ۶ تا ۱۳ جولای (۱۵ تا ۲۲ تیرماه) به شهر‌های «جده» عربستان، «زاگرب» کرواسی و «بروکسل» بلژیک سفر خواهد کرد.

بیانیه وزارت خارجه آمریکا تصریح می‌کند: «در جده، او به هیئتی به سرپرستی "برایان هوک"، مدیر دفتر برنامه‌ریزی سیاسی وزارت خارجه آمریکا ملحق خواهد شد تا سیاست‌های دولت [آمریکا]در قبال ایران که بر پرداختن به تمامیت تهدید‌ها و فعالیت‌های مخرب ایران استوار است را تشریح کند.»

گزارش‌ها حاکی است «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا قبل از خارج کردن کشورش از توافق هسته‌ای با ایران با مقام‌های سعودی تماس گرفته و از آن‌ها خواسته کمبود نفت در بازار‌های جهانی بعد از اجرایی شدن تحریم‌ها علیه ایران را جبران کنند.

ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان در تیرماه سال ۱۳۹۴ به توافقی دست یافتند که قرار بود در ازای ایجاد محدودیت در بخش‌هایی از فعالیت‌های هسته‌ای ایران، همه تحریم‌های بین‌المللی و یکجانبه مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران را رفع کند.

کارشکنی‌های آمریکا در اجرای برجام از زمان روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهوری آمریکا شدت گرفت. او در اقدامی که نقض صریح بند‌های توافق هسته‌ای با ایران محسوب می‌شود، بار‌ها تهدید کرد کشورش را از توافق خارج خواهد کرد و یا درباره تجارت با ایران به کشور‌های اروپایی هشدار داد.

ترامپ سرانجام روز سه‌شنبه ۸ می (۱۸ اردیبهشت‌ماه) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج کرد و فرمانی را برای بازگرداندن تحریم‌ها علیه ایران پس از دوره‌های زمانی ۹۰ و ۱۸۰ روزه امضا کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار