مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه گیلان با اشاره به تفاوتها و اختلاف نظرها دانشجویان گفت: برنامه ریزیهای ما طوری بوده که دیوار تفاوتها و اختلافها را بشکنیم.
زهرا پیر، مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشگاه گیلان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برنامههای فرهنگی این تشکل دانشجویی گفت: ما در طول ترم برنامههای فرهنگی متعددی را برگزار کردیم، مانند استقبال از دانشجویان وردی جدید و آشنایی آنان با تشکل جامعه اسلامی، مراسم روز دانشجو هم از برنامههایی بود که با همکاری تشکلهای دیگر برگزار کردیم.
پیر در مورد طرح «رزق» تصریح کرد: این طرح عنوان یک ایستگاه صلواتی بود که به مناسبت شهادت امام رضا (ع) در دانشکده علوم انسانی برگزار شد و در این مراسم قسمتی از سخنان امام هشتم به صورت بروشور با عنوان «رزق» منتشر شد و در معرض دید دانشجویان قرار گرفت.
مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشگاه گیلان تاکید کرد: ایجاد تابلوی دلنوشتهها یکی دیگر از اقدامات ما بود و با وجود این که کار جدیدی نبود؛ اما درد دلهای زیادی از دانشجویان را دریافت کردیم.
وی گفت: جامعه اسلامی دانشجویان یک تشکل سیاسی است؛ اما برای رسیدن به اهداف تشکل نیاز داریم کارهای فرهنگی را هم انجام دهیم.
پیر با اشاره به برخورد دانشجویان با تشکلهای سیاسی اظهار داشت: دانشجویانی که به ظاهر شبیه ما نیستند در نگاه اول تفاوتها را میبینند؛ اینکه اول تفاوتها و اختلاف نظرها به چشم میآید باعث میشود از هم فاصله بگیرم و این خوب نیست.
مسئول فرهنگی جامعه اسلامی دانشگاه در ادامه خاطر نشان کرد: برنامه ریزیهای ما طوری بوده که این دیوار تفاوتها و اختلاف نظرها را بشکنیم و نشان بدیم ما میتوانیم شباهاتهای زیاد داشته باشیم وخوشبختانه توانسته ایم تفاوتها را با ایجاد تغییراتی قشنگی به وجود بیاوریم.
مسئول فرهنگی تشکل جامعه اسلامی دانشگاه گیلان افزود: اینکه چگونه توانسته ایم به این مراحل برسیم به دلیل نوع ارتباط گیری با دانشجویان و فعال کردن دفتر جامعه اسلامی در دانشکدههای دیگر بوده که باعث شناخت بیشتر جامعه اسلامی در بین دانشجویان شده است.
وی با اشاره به برگزاری اردوهای جهادی هم گفت: یکی از فعالیتهای تشکلهای دانشگاه گیلان جمع آوری کمکهای دانشجویان به مردم زلزله زده کرمانشاه بود که بازتاب خوبی داشت.