آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۸۲۳
گزارش/

ریزگردهایی که امان مردم سیستان و بلوچستان را برید/ تاکید تشکل‌های دانشجویی بر تلاش بیشتر مسئولان

مشکل این روز‌های مردم استان سیستان و بلوچستان نیاز به توجه جدی و اساسی مسئولان دارد و با وجود تلاش‌های انجام شده، عناصر ضد انقلاب سعی در نشان دادن چهره غیر واقعی از مسئولان را دارند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، معصومه شمسینی؛* هوا برای نفس کشیدن کم است؛ ذرات گرد و غبار هوای شهر زابل و ریه‌های مردم را از خاک پر کرده است. 

با تداوم طوفان گرد و خاک در استان میزان غلظت ذرات معلق در هوای شمال استان به ۲۲ برابر حد مجاز رسید و بر اساس منابع خبری، بیش از ۱۵۰ نفر از بیماران دارای مشکل تنفسی، راهی بیمارستان شده اند.

مشکل ریزگرد‌ها به خشکسالی این منطقه و دریاچه هامون در چند دهه گذشته برمی‌گردد؛ به طوریکه به دلیل افزایش باد‌های شدید، این دریاچه که سابق بر این فرصتی برای منطقه بود، دچار خشکسالی شده و ماسه‌های آن با ورزش باد در فضای استان پراکنده می‌شود.
 
/بماند/ ریزگردهای که امان مردم سیستان و بلوچستان را بریده است/ دانشجوهای علوم پزشکی استان چه راهکاری می دهند
 
افزایش مراجعین استان به مراکز درمانی
جواد اکبری زاده، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدماتی درمانی زابل در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با اشاره به مشکلات عدیده ای که ریزگردها برای مردم بوجود آورده اند، گفت: طی این چند روز تعداد مراجعین به مراکز درمانی و بخش اورژانس افزایش یافته و بیشتر مردم سیتان و بلوچستان دچار ناراحتی تنفسی و قلبی شدند. آمار دقیقی از این بیماران در دست نداریم؛ اما تعداد مراجعین به نسبت روز‌های قبل چند برابر شده است.

/بماند/ ریزگردهای که امان مردم سیستان و بلوچستان را بریده است/ دانشجوهای علوم پزشکی استان چه راهکاری می دهند
 
وی در توصیه به این بیماران و مردم شهرستان زابل گفت: مردم سعی کنند از تردد در فضای باز پرهیز کنند؛ این ریزگرد‌ها برای افراد سالمند و کودکان بسیار خطرناک است. همچنین افرادی که مجبور به حضور در فضای باز هستند، حتما از ماسک استفاده کنند.

مشکل ذرات ریز گرد و بی آبی در منطقه
عمرانی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل نیز با انتقاد از شرایط این روز‌های مردم در استان سیستان و بلوچستان گفت: ذرات ریزگرد، بی آبی و بی کاری کمر مردم این منطقه شکسته؛ اکثر مسئولین استان در خارج از سیستان و بلوچستان سکونت دارند و این دور از عدالت است. ای کاش بیشتر به این منطقه توجه شود.  

 وی افزود: کاش آنقدر که به فکر اعتماد به اروپا هستند، کمی از مذاکرات منطقه‌ای خود را با افغانستان جهت حق آبه انجام می‌دادند؛ که اگر این طور بود، مسلما این مشکل حل می‌شد. راه برون رفت از مشکل کم آبی در منطقه و کشور، تنها استفاده مجدد از آب‌ها با استفاده از تصفیه خانه‌ها و تولید آب شیرین با استفاده از صنعت هسته‌ای است.
 
/بماند/ ریزگردهای که امان مردم سیستان و بلوچستان را بریده است/ دانشجوهای علوم پزشکی استان چه راهکاری می دهند
 
اما در این بین دانشجویان استان به طرق مختلف اقدام به مطالبه گری از مسئولان کرده اند و معتقدند که عناصر ضد انقلاب با غبار آلود بودن هوا و پلخ مند بودن مردم، قصد سوء استفاده از شرایط موجود را دارند. دانشجویان معتقد هستند که جنبش‌ها و تشکل‌های دانشجویی نقش مهمی در شفاف سازی این موضوعات را دارند.
 
کد ویدیو
 
شدت گرد و غبار در زابل

محمدرضا شهرکی، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در گفتگویی با خبرگزاری دانشجو گفت: ما قصد داریم در فضای مجازی اینستاگرام و توئیتر کار‌های جدید و نو انجام دهیم؛ گفتگو با مسئولان استان به صورت پخش زنده در اینستاگرام از جمله این برنامه‌ها است. این برنامه گفتگو محور است و طی آن مطالبه گری جنبش دانشجویی برای مردم انعکاس داده می شود، تا مردم ببیند که مسئولین چه کار می‌کنند و چه پاسخی به وضع موجود در استان دارند.

وی ادامه داد: جنبش دانشجویی همیشه در زمینه مطالبه گری فعال بوده؛ اما متاسفانه گاهی مواقع به نتیجه نرسیده است، لازم است جنبش‌های دانشجویی بیشتر در این رابطه دست بکار شوند تا با کمک مردم استان به حل مشکلاتشان بپردازند؛ چرا که مردم خودشان بیشتر دلسوز استان خودشان هستند.
 
/بماند/ ریزگردهای که امان مردم سیستان و بلوچستان را بریده است/ دانشجوهای علوم پزشکی استان چه راهکاری می دهند
 
مشکل این روز‌های مردم سیستان و بلوچستان نیاز به توجه جدی و اساسی مسئولان دارد. با وجود تلاش‌های انجام شده از سوی مسئولان و تشکل‌های دانشجویی، عناصر ضد انقلاب سعی در کم رنگ نشان دادن این تلاش‌ها دارند. به گفته دبیر جامعه اسلامی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گروه‌های ضد انقلاب سعی دارند تا تصویری غیرواقعی از مسئولان به نمایش بگذارند، اما این گفته آنها که مسئولین هیچ کاری نمی‌کنند، حقیقت ندارد؛ اما نیاز است که اقدامات جدی تری از مسئولان را شاهد باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار