مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل گفت: اینکه فقط در چند روز گذشته حداقل ۲۱۵ نفر به بیمارستان منتقل شدهاند، در هرجای دنیا غیرعادی است، اما در سیستان، خبری کاملا عادی شده است.
محمد جواد عمرانی، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون طوفان های شنی که امسال نیز همانند سال های گذشته سیستان را در برگرفته گفت: طوفانهای شن در سیستان نفس مردم را بریده است. اگر فکری جدی به حال و روز این وضعیت نشود، در آیندهای نه چندان دور بروز فاجعهای انسانی در سیستان غیر قابل پیش بینی نیست.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل ادامه داد: دو سال پیش پس از پیروزی مجدد ریاست جمهور، وی اولین سفر خود را از سیستان آغاز کرد که دستاورد سفرشان از دوسال پیش تا به کنون تقریبا هیچ است.
وی افزود: در برخی موارد خوب است دولمتردان و مسئولین امر عبارت اشتباه کردیم را به کار ببرند، چرا هیچ کارخانه صنعتی در سیستان دایر نشده که وضع بیکارترین استان کشور حداقل ترمیم یابد؟!
عمرانی خاطر نشان کرد: جواب اکثر دولتمردان و مسئولین این است که اینجا صرفه اقتصادی ندارد. از نظر من گاهی اوقات باید دولت هزینه بدهد که حداقل مردم شریف اینجا از مرزهای ایران محافظت کنند.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل ادامه داد: مگر نه اینکه اینجا تنگه احد ایران اسلامی است؟! آمار مهاجرت را نگاه کنید. قضاوت با خودتان، اگر در چند سال گذشته اینجا اگر خالی از سکنه شود، باتوجه به وضعیت استراتژیک منطقه سیستان، چه اتفاقی در تهران خواهد افتاد؟!
وی افزود: نمیشود هرجایی مردم حق خود را خواستند، مسئولی در دفتر خود زیر باد کولر نشسته باشد و بگوید بله در جریانیم. این جواب قانع کننده نیست، قبل از آنکه دیر بشود، فکر عمل باشید. تقریبا نیمی از سال، امید مردم به زندگی را طوفانهایی با سرعت بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برده است، اما هیچ مسئولی توجهای به این وضعیت نمیکند.
محمد جواد عمرانی به خطرات ناشی از گرد و خاک در سیستان اشاره کرد و افزود: اینکه فقط در چند روز گذشته حداقل ۲۱۵ نفر به بیمارستان منتقل شده اند در هرجای دنیا غیرعادی است، اما در سیستان، خبری کاملا عادی شده است. هیچ رسانهای تقریبا به آن توجهای نمیکند و این وضعیت وخیم را گزارش نمیدهد.
مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در خصوص حق آبه هیرمند و ارتباط آن با حل این مساله مهم گفت: مسلما اگر حق آبه هیرمند که حق قانونی مردم سیستان است، به طور صحیح و به عنوان یک مسئله اساسی پیگیری شود، دیگر شاهد همچین اتفاقی نخواهیم بود. این پیگیریهای مقطعی که در سطوح پایین صورت میگیرد هیچ گاه چاره ساز نبوده و نخواهد بود.