رئیس سازمان ثبت احوال کشور گفت: امسال به ۷ هزار پرونده مربوط به شناسایی هویت افراد رسیدگی شده که هویت ۶ هزار پرونده مورد تأیید قرارگرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، درخشان نیا گفت: تاکنون کارت ملی هوشمند برای ۴۰ میلیون نفر در کشور صادر شده است و امسال به ۷ هزار پرونده مربوط به شناسایی هویت افراد رسیدگی شده که هویت ۶ هزار پرونده مورد تأیید قرارگرفته است.
وی بیان کرد: در پایگاه اطلاعات جمعیتی کشور، اطلاعات ۱۱۵ میلیون نفر از جمله اطلاعات افراد فوت شده نگهداری میشود که میتوانیم از طریق ارتباط یکپارچه با ادارات و سازمانهای مربوطه روند خدمات را تسریع کنیم.
رئیس سازمان ثبت احوال کشور با بیان اینکه کارت هوشمند ملی میتواند جایگزین خوبی برای شناسنامه باشد، گفت: وقتی این کار انجام شود بخشی از هزینههای مردم کاهش یافته و احتیاجی به شناسنامههای کاغذی نیست.
درخشان نیا خاطرنشان کرد: صدور کارت هوشمند ملی به عنوان مهمترین اقدام سازمان ثبت احوال کشور روند اتمام خود را بسر میبرد؛ به طوری که ۷۵ درصد اهداف این طرح تا کنون محقق شده است.
وی با بیان اینکه کارت هوشمند ملی کلید ورود به دولت الکترونیک است، افزود: امیدواریم سازمان برنامه و بودجه با اهتمام جدی اعتبارات ثبت احوال را به موقع پرداخت کند تا ما بتوانیم در دی ماه امسال همزمان با ۱۰۰ سالگی این نهاد شاهد پایان طرح کارت هوشمند ملی در کشور باشیم.