آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۶۵۳۵
در دیدار با رئیس پارلمان لبنان

سعد الحریری: مانع اصلی در تشکیل دولت سهمیه‌های وزارتی است

نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان با رئیس پارلمان این کشور دیدار کرد و در این دیدار بر کار مشترک برای تشکیل هر چه سریعتر دولت لبنان تأکید شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «سعد الحریری» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور لبنان که در سوم خردادماه امسال (۱۳۹۷) با ۱۱۱ رأی مأمور به تشکیل کابینه شده و رایزنی‌های او در این باره هنوز بی‌فایده بوده است، چهارشنبه (دیروز) به دیدار «نبیه بری» رئیس پارلمان این کشور رفت.

بر اساس گزارش «النشره»، الحریری بعد از این دیدار اعلام کرد: همه باید بدانند که تشکیل دولت، اولویت است و ما باید اختلافات را کنار بگذاریم، موضوعی که در روند تشکیل دولت مانع ایجاد کرده اختلاف بر سر سهمیه‌ها (-ی وزارتی) است.

وی افزود: با نبیه بری برای کار با یکدیگر (در این راستا) توافق کردیم و من طی سه روز آینده دیدار‌هایی برای تسریع در تشکیل دولت خواهم داشت.

رئیس پارلمان لبنان هم پس از دیدار مذکور گفت: سعد الحریری به من گفت که دور جدیدی از تماس‌ها و دیدار‌ها را برای تشکیل دولت جدید آغاز خواهد کرد و تمرکز او بر (دیدار با) عونی‌ها (جریان ملی آزاد به ریاست میشل عون)، «القوات اللبنانیه» (به ریاست سمیر جعجع) و حزب «التقدمی الاشتراکی» (به ریاست ولید جنبلاط) خواهد بود.

این دیدار در حالی صورت می‌گیرد که تلاش‌های سعد الحریری برای از بین بردن اختلافات میان جریان ملی آزاد و القوات‌اللبنانیه، با افشای برخی از توافق «معراب» توسط القوات نقش بر آب شد.

هفته جاری اختلافات میان این دو جریان مسیحی به اوج خود رسید و پس از اتهامات رسانه‌ای دو طرفه، القوات اللبنانیه بخشی از توافق محرمانه معراب را افشا کرد؛ توافقی که حدود دو سال پیش میان دو طرف امضا شده بود و در پی آن به خلأ ریاست‌جمهور دو و سال نیمه در لبنان پایان داده شد.

اختلاف کنونی دو حزب بزرگ مسیحی نامبرده بر سر تعداد پست‌های وزارتی در دولت جدید لبنان است؛ در یک بند از توافق معراب درباره پست‌های وزارتی ویژه مسیحیان دو دولت لبنان صحبت شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار