کد خبر:۶۹۷۷۳۱
طبق آخرین بررسی‌ها،

هوش مصنوعی شبکه شغلی را ارتقا می‌دهد

بررسی‌های جدید نشان می‌دهند که هوش مصنوعی در هفت میلیون کار جایگزین انسان خواهد شد، اما حدود ۷.۲ میلیون کار ایجاد خواهد کرد و بدین ترتیب شبکه شغلی را تا ۰.۲ میلیون ارتقاء خواهد داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گسترش استفاده از هوش مصنوعی، موجب بروز نگرانی در مورد افزایش مهارت این فناوری و اشغال کردن جای انسان شده است. نگرانی در مورد پیامد‌های گسترش هوش مصنوعی و افزایش جمعیت بیکار، کاملا طبیعی است، اما شرکت چندملیتی خدمات حرفه‌ای موسوم به "پرایس واتر هاوس کوپرز" (PwC) مستقر در لندن در گزارش جدید خود پیش‌بینی کرده است که آینده، با پیش‌بینی‌های ما متفاوت خواهد بود.

این شرکت در بررسی‌های خود دریافت این ایده که در آینده، ربات‌ها در بسیاری از مشاغل به خصوص حمل و نقل یا تولید، جایگزین انسان می‌شوند درست است. براساس این گزارش، هوش مصنوعی در ۳۸ درصد مشاغل مربوط به حمل و نقل و ۳۰ درصد مشاغل تولیدی جایگزین انسان خواهد شد، اما در بخش‌های دیگر، ایجاد اشتغال بیشتری شکل خواهد گرفت و به این صورت، تعادل برقرار خواهد شد. در زمینه سلامت، تنها ۱۲ درصد مشاغل به هوش مصنوعی واگذار، اما ۳۴ درصد شغل جدید ایجاد می‌شود. در نتیجه، هوش مصنوعی می‌تواند به اندازه اشغال کردن بسیاری از کارها، در بخش‌های گوناگون ایجاد اشتغال کند.

در این گزارش آمده است: بررسی‌های ما نشان می‌دهند که هوش مصنوعی، به بیکاری در زمینه فنی منجر نمی‌شود. ما دریافتیم اگرچه هوش مصنوعی تا سال ۲۰۳۷ در حدود ۲۰ درصد کار‌ها جایگزین انسان می‌شود، اما به همین اندازه شغل ایجاد می‌کند. به طور کلی، هوش مصنوعی در حدود هفت میلیون کار جایگزین انسان خواهد شد، اما حدود ۷.۲ میلیون کار ایجاد خواهد کرد و بدین ترتیب شبکه شغلی را تا ۰.۲ میلیون ارتقاء خواهد داد.

"سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" (OECD) اعلام کرده است که تنها ۱۴ درصد مشاغل، در خطر جایگزینی هوش مصنوعی هستند.

در هر حال، هم شرکت پرایس واتر هاوس کوپرز و هم سازمان همکاری و توسعه اقتصادی ادعا می‌کنند که همه بخش‌ها می‌توانند از هوش مصنوعی سود ببرند. این دو سازمان معتقدند بخش‌های مربوط به آموزش، کار‌های علمی و فنی، اطلاعات و ارتباطات، خدمات مربوط به اقامت و غذا، کمتر و بخش‌هایی مانند امور مالی و بیمه، خرده فروشی، ساخت و ساز، مدیریت دولتی، حمل و نقل و تولید، بیشتر در معرض خطر هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار