معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: چهارمحال و بختیاری یکی از سه استان منطقه ۶ آموزش عالی است که از پتانسیلهای بالایی برخوردار است؛ اما متأسفانه از حیث آموزش عالی مغفول مانده است.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگروه آموزشی، تحقیقات، فنآوری و نوآوری با حضور رئیس و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی، مجمع نمایندگان استان چهارمحال و بختیاری در مجلس شورای اسلامی، جمعی از معاونین و مدیران وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری و روسای دانشگاههای استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
در این کارگروه مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری گفت: استان چهارمحال و بختیاری یکی از سه استان منطقه ۶ آموزش عالی است که از پتانسیلهای بالایی برخوردار است؛ اما متأسفانه از حیث آموزش عالی مغفول مانده است.
شریعتی نیاسر با اشاره به نسبت استاد به دانشجو در دانشگاه مطرح کرد: در دانشگاه آزاد یک به ۶۰ و در دانشگاه شهرکرد یک به ۲۲ است که شاخص دانشگاه شهرکرد به استانداردهای وزارت علوم که یک به ۱۷ است، نزدیکتر است.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری تصریح کرد: ما ۹۷۷ رشته آموزشی فعال در استان چهارمحال و بختیاری داریم که از این تعداد ۱۶۶ رشته از سال ۹۳ به بعد ایجادشده است که نشان از توجه وزارت علوم به رشتههای جدید است.
وی گفت: ما به دنبال مدیریت منطقهای هستیم؛ به این معنا که به مناطق تفویض اختیار شود و خودشان نیازسنجی کنند و مسائل را اولویتبندی و حل کنند.
شریعتی نیاسر خاطرنشان کرد: قصد ایجاد واحد جدید دانشگاهی نداریم و دانشگاه شهرکرد، دانشگاه مادر و محور استان چهارمحال و بختیاری است و باید تقویت شود و ما این کار را انجام میدهیم.