مرکز صنعتیسازی نانوفناوری کاربردی (ICAN) جهت حضور فعالان حوزه نانو پوشش در نشستهای تخصصی حوزه پلتفرم نانو پوششها فراخوان صادر کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مرکز صنعتیسازی نانو فناوری کاربردی
(Industrialization Center for Applied Nanotechnology) و با نام اختصاری (ICAN) در راستای توسعه همکاریهای فناورانه بین شرکت صاحب پلتفرم فناوری نانو پوششها با اساتید دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور اقدام به برگزاری نشستهای تخصصی در حوزه پلتفرم نانوپوششها کرده است.
این نشستها در روزهای ۳ و ۴ مرداد ماه در محل مرکز صنعتیسازی نانوفناوری برگزار خواهند شد.
تمامی اساتید دانشگاهها و مراکز پژوهشی سراسر کشور در صورت تمایل به همکاری در حوزه نانوپوششها و توسعه کاربردهای این فناوری در صنایع مختلف میتوانند در یکی از نشستها مشارکت داشته باشند.
علاقهمندان برای حضور در این نشستها میتوانند جهت هماهنگی و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۶۶۵۵۵۷۷۶-۰۲۱ تماس بگیرند.
معرفی مرکز آیکان، خدمات و حمایتهای آن، بررسی مدلها و فرصتهای همکاری اعضای هیأت علمی دانشگاهها با شرکتهای دانشبنیان، استفاده از نظرات و تجربیات اساتید دانشگاههای کشور در راستای بهبود فرآیندها و جهتدهی بهتر سیاستهای مرکز از جمله محورهای بحث و تبادل نظر در این نشست است.
در یک سال گذشته در حوزه خدمات ساخت و تولید در مقیاس نانو بالغ بر ۱۰۰ مورد به محققان و متقاضیان خدمات ارائه شده است. علاوه بر این در راستای همکاریهای فناورانه و توسعه محصولات و کاربردهای مبتنی بر نیاز صنعت ۱۳ طرح در ICAN در مراحل مختلف اجرا قرار دارد که ۴ طرح در حوزه نانو کامپوزیتهای پلیمری، ۳ طرح در حوزه پلاسمای سرد، ۳ طرح در حوزه نانوالیاف، ۲ طرح در حوزه نانو کویتاسیون و یک طرح در حوزه نانوپوششها بودهاست.
علاوه آن ۶ طرح دیگر در حوزه نانوکامپوزیتهای پلیمری در دست مطالعه و بررسی است.
فراهمکردن زمینه نوآوری و ایدهپردازی، حمایت از انجام پروژهها و طرحهای کاربردی در مرحله ایده، کمک به توسعه فناوری تا حد تولید نمونه اولیه (پروتوتایپ)، حمایت از ارائه خدمات شرکتهای دانشبنیان، ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنعت با محوریت شرکتهای دانشبنیان، اطلاع از نیازها و مشکلات صنعت و تبدیل آنها به پروژههای کاربردی از اهداف این مرکز است.
مخاطبان اصلی این مرکز محققان دانشگاهی و صنایع در حوزه نانوفناوری است و این مرکز شرایط استقرار شرکتهای دانشبنیان دارای فناوریهای زیرساختی با قابلیت تولید نیمهصنعتی را فراهم کرده و از طرحهای کاربردی و دستاوردهای این طرحها که توسط آنها در این مرکز انجام شود، حمایت میکند.