آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۸۳۹۴
با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت؛

دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان برگزار می‌شود

دومین جشنواره بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در راستای حمایت از ایجاد کسب و کار‌های فناورانه دانشی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بنیاد نیکوکاری جمیلی با همکاری بنیاد حامیان دانشگاه تهران و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در راستای حمایت از ایجاد کسب و کار‌های فناورانه دانشی و ترویج فرهنگ کارآفرینی و برای تحقق اقتصاد مقاومتی با هدف تبدیل دارایی‌های فکری به ثروت، دومین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان را برگزار می‌نماید.

از کلیه علاقمندان دعوت می‌شود با مراجعه به سامانه جشنواره به آدرس ysa-persia.com نسبت به ثبت ایده خود اقدام کنند. ایده‌های ثبت شده در مرحله اول توسط داوران تخصصی و در مرحله دوم توسط داوران کسب و کار مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. کلیه ایده پردازانی که وارد مرحله دوم می‌شوند طی سه روز آموزش و مشاوره‌های لازم به منظور تیم سازی و تهیه طرح اولیه جهت ارائه به داوران کسب و کار را دریافت خواهند کرد.

تیم‌های برتر در پایان جشنواره از اعتبار ویژه بنیاد نیکوکاری جمیلی و حمایت‌های پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به منظور تبدیل ایده به کسب و کار بهره مند می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار