دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن با بیان اینکه مطالبهگری وظیفه امروز دانشجویان است، گفت: مطالبه گری میتواند به مسئولین این حس را بدهد که در زیر ذره بین دانشجویان و مردم قرار دارند.
سید محمد امیر گنجعلیخانی، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با برنامه قرارگاه مطالبه گری احمدی روشن که چندین جلسه مطالبه گری با نمایندگان مجلس استان کرمان برگزار کرد، گفت: این قرارگاه قصد دارد برای بیان مطالبات بومی و محلی و پیگیری آنها گامی جدید و نو را در حوزه مطالبه گری در استان کرمان کلید بزند.
گنجعای خانی افزود: این قرارگاه در آغاز کار خود، تصمیم به مطالبه گری از نمایندگان استان کرمان در مجلس شورای اسلامی گرفته و در این راستا، تا کنون چهار جلسه را با آقایان زاهدی، پورابراهیمی، کمالی پور و حمزه ترتیب داده است. در این جلسات که با محوریت مالیات بر عواید سرمایه تشکیل شده است، ابتدا به بحث طرح مالیات بر عواید سرمایه که به زودی قرار است به صحن علنی مجلس بیاید، پرداخته میشود و سپس موضوعات دیگری مانند پیمانهای پولی دو جانبه و مسائل بومی و استانی مورد بررسی قرار میگیرند.
دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن گفت: در این جلسات، دانشجویان و اعضای قرارگاه احمدی روشن با طرح سوالات خود و ارائه راه حلها در خصوص مشکلات ملی و استانی، باب جدیدی را از ارتباط دانشجویان و مسئولین باز کردند که میتواند راهگشای بسیاری از مشکلات کشور باشد. نمایندگان استان نیز از این امر استقبال کرده و قول استفاده بیشتر از مباحث و نظرات دانشجویان را داده اند.
گنجعلی خانی گفت: مطالبه گری وظیفه امروز دانشجویان و حداقل کاری است که آنها میتوانند برای حل مسائل کشور انجام بدهند. ارائه راه حل مشکلات، پیگیری مشکلات تا حل مشکل و گفتمان سازی عمومی، مراحل بعدی این مطالبه گری است. مطالبه گری فقط ایراد گرفتن و انتقاد کردن نیست و باید تا حل مشکل پای کار ماند و مساله را پیگیری کرد. چه بسا بسیاری از موارد و مشکلات که مطرح شده اند؛ اما به دلیل عدم پیگیری مطالبه گران، مشکل حل نشده باقی مانده است.
وی افزود: مطالبه گری میتواند به مسئولین این حس را بدهد که در زیر ذره بین دانشجویان و مردم قرار دارند و نمیتوانند هر اقدامی را انجام بدهند؛ بلکه در ازای هر کاری که انجام میدهند باید پاسخگو بوده و علت آن را بیان کنند. هم چنین مطالبه گری باعث میشود مسئولین کم توان، کار را رها کرده یا با تغییر رویه کاری خود کارها را سریعتر و بهتر جلو ببرند؛ چرا که بعضی از مسئولین ما داخل اتاقهای مسئولیت اتاق نشسته اند و از اوضاع بیرون اطلاعی ندارند و ممکن است فکر کنند بهترین بازدهی و بهرهوری را در کار دارند.