استاندار تهران گفت: طرح مجموعه شهری استان تهران از سال ٨٣ مطرح بوده است و در مرحله اجرا کنار گذاشته شدند و نشان میدهد تفکر توسعهای درتهران شکل نگرفته است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمدحسین مقیمی صبح امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص اجرای طرح پیشنهادی سند آمایش استان تهران گفت: برای توسعه شهر تهران مطالعات شورای نظارت بر توسعه ازابتدای انقلاب و طرح مجموعه شهری استان تهران از سال ٨٣ مطرح بوده است و متأسفانه در مرحله اجرا کنار گذاشته شدند و نشان میدهد تفکر توسعهای درتهران شکل نگرفته است.
وی افزود:در طرح مجموعه شهری استان تهران با نگاه به محدودیت منابع آبی، برای جمعیت ١٥ میلیون نفر برنامه ریزی شد در حالیکه اکنون برای ١٨ میلیون نفردراستان تهران تأمین آب میشود.
استاندار تهران با بیان اینکه در طرح مجموعه شهری استان تهران توقف توسعه فیزیکی دانشگاهها و توجه به تحصیلات تکمیلی برنامه ریزی شد تصریح کرد: در این طرح قرار بود ١٥٠ هزار فرصت شغلی و همه پادگانهای تهران منتقل شود.
مقیمی با تأکید براینکه طرحی که مراحل تصویب را طی میکند، کارشناسی شده و برای آن هزینه شده است و باید با اطمینان اجرا شود عنوان کرد: در طرح توسعه استان تهران و سند آمایش باید ضمانت اجرایی آن مورد توجه قرار بگیرد.
وی ادامه داد: اساس توسعه پایدار و منسجم در تهران مدیریت واحد است و با مدیریت سه وجهی؛ دولت، استانداری و شهرداری شرایط مدیریت تهران سخت شده و هرکس با نگاه بخش خود به مدیریت تهران مینگرد.
استاندار تهران با بیان توصیههایی در تدوین سند آمایش استان گفت: ضمانت اجرایی سند توسعه استان تهران، تکلیف دولت و مجلس در برنامههای سند و لزوم توجه نمایندگان مجلس به پروژههای جدید که صرفا در سند آمایش پیش بینی و مطرح شده است، مورد توجه باشد.
مقیمی با اشاره به جمعیت ٨ میلیونی شهر تهران و جمعیت٦ میلیونی اطراف شهر تهران عنوان کرد: عمده صنایع مستقر در استان تهران صنایع غذایی است و در شکل گیری صنایع باید به پیوست زیست محیطی توجه شود نه اینکه در طرحها صنایع نا دیده گرفته شوند و با اثر تخریبی تعریف شوند.