
کد خبر:۷۰۰۶۶۹
نفر چهارم کنکور ریاضی در گفتگو با دانشجو:
خانوادهام انتظار نداشتند که چنین رتبهای را کسب کنم/ به ریاضیات بسیار علاقهمندم
نفرچهارم کنکور ریاضی ۹۷ بیان کرد: خانوادهام انتظار نداشتند که چنین رتبه ممتازی را کسب کنم درصورتی که مطابق شرایطم تاحدودی انتظار کسب چنین رتبهای را داشتم.

محمدرضا اسکندی نفر چهارم کنکور سراسری 97 در رشته علوم ریاضی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو بیان کرد: با وجود آنکه خانوادهام انتظار این رتبه را از من نداشتند اما به خاطر شرایط درس و تحصیلم قبل از برگزاری کنکور سراسری 97 توقع داشتم که چنین رتبه خوبی را کسب کنم.
وی با بیان اینکه در مدرسه علامه حلی تحصیل کرده و ساعات مطالعه متفاوتی را در ایام کنکور داشته است، ادامه داد: بعد از عید 97 در روزهای مانده تا برگزاری کنکور حدودا روزانه 9 ساعت درس میخواندم و کاملا مطابق برنامه مدرسه پیش میرفتم.
اسکندری ریاضیات را درس مورد علاقه خود دانست و گفت: هنوز برای انتخاب رشته و دانشگاه آیندهام فکر جدی نکردهام.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.