دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در سخنرانی پیش خطبههای نماز جمعه این هفته زاهدان گفت: شدیداً با تصویب طرح استعماری FATF در مجلس مخالفیم و تحمل دیدن این خیانت بزرگ و سکوت در برابر آن را نداریم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن دهمرده، دبیر سابق انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان و مسئول گروه جهادی معین در سخنرانی پیش خطبه های نماز جمعه این هفته استان سیستان و بلوچستان گفت: ما شدیداً با تصویب طرح استعماری FATF در مجلس مخالفیم و تحمل دیدن این خیانت بزرگ و سکوت در برابر آن را نداریم.
متن کامل این سخنرانی به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
این جانب محسن دهمرده دانشجوی رشته مهندسی مواد از دانشگاه سیستان و بلوچستان ضمن عرض سلام خدمت شما مردم بابصیرت و انقلابی شهرستان زهک، به عنوان نماینده انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان و نماینده قرارگاه شهیداحمدی روشن به ایراد سخنرانی خواهم پرداخت. همیشه این ملت نیاز دارد به این که مسئولان او پاسخگوی مسئولیتهای بزرگ خودشان در مقابل ملت باشند؛ و روح پرسشگری در مردم وجود داشته باشد. امام خامنهای
هیچ مکتبی به قدر اسلام ارزش و کرامت انسانی را والا نمیداند، در دین اسلام همواره توصیه شده است که کرامت و حقوق انسانی تمام شهروندان چه دور و چه نزدیک به نیکویی رعایت شود. امروزه بعد از قریب به ۴۰ سال از انقلاب شکوهمند اسلامی ضمن پیشرفتهای چشمگیر نسبت به دوره طاغوت، هنوز که هنوز است محرومیت از چهرهای این دیار زدوده نشده است.
خشکسالیهای پی در پی، طوفانها و بادهای ۱۲۰ روزه، که با خشک شدن دریاچه هامون به جای نسیم خنک، با خود شن که چه عرض کنم، سرب داغ حمل میکنند. دیوار مرزی و بسته شدن مرز، عدم وجود صنایع و زیرساختهای مناسب، همه و همه فرصتهای هستند که به علت بی کفایتی مسئولین تبدیل به تهدید شده اند و به جای ابادانی، ویرانی به بار اورده اند. وقتی به مسئله خشکسالی نگاه میکنیم، ریشه و راه حل بخشی از ان را در آن سوی مرزها مییابیم، تا کی باید مردم صبور سیستان چشم به معاهده و حق ابهی که در زمان طاغوت وضع شده است بدوزند؛ که ان هم در این سالها رعایت نشده است.
حال سوال اینجاست که مسئولان استانی و کشوری در عمل چه کرده اند؟ ایا وزارت خارجه و دستگاه دیپلماسی قدرت گرفتن حق ابهی هامون از افغانها را ندارد؟ و اگر دارد چرا اقدام موثری انجام نمیگیرد؟ در کنار حق آبه هامون، مسئله انتقال اب از دریای عمان که باید سالها قبل اجرای میشد، مطرح است که امروز نشانی از ان به جزء بر روی کاغذ وجود ندارد.
امروز که نفسهای سیستان به شماره افتاده است، شاید ابهای ژرف مرحمی باشد بر تن تشنه این دیار، ولی نمایندگان و مسئولین حواسشان را جمع کنند که ذوق زدگی حاصل از چاههای اب ژرف باعث فراموش شدن پیگیری حق ابهی هامون و انتقال اب از دریای عمان نشود. دریاچه هامون خشک شده است و ماحصل ان با بادهای ۱۲۰ روزه، ریزگردها و طوفانهای شنی است که امان ساکنانش را بریده است.
ولی بادها ۱۲۰ روزه در سیستان و افتاب ان بیشتر از انی که تهدید باشند، یک فرصت برای تولید برق و انرژیهای تجدید پذیر است؛ که میتواند محلی برای صادرات و فروش آن به کشورهای نیازمندی، چون افغانستان باشد. ولی افسوس و صد افسوس که سیستان خودش در خاموشی است.ما در منطقهای زندگی میکنیم که دارای مرزهای خاکی و آبی با کشورهای متعددی است.
متاسفانه عدهای مرز را تهدید دیده اند و با توجیه امنیتی دیوار مرزی را در سیستان به وجود آورده اند. استفاده از مرز و تصویب منطقه آزاد تجاری سیستان به شرطی که نفع آن برای مردم بومی منطقه باشد، نه دلالان و قاچاقچیان نه تنها تهدید نیست بلکه فرصتی است که میتواند باعث شکوفایی اقتصادی در منطقه شود. در واقع ما خواستار منطقه ازاد تجاری برای مردم هستیم نه منطقهای برای قاچاق رسمی کالا.
حرف بسیار است به هشدار بسنده میکنم: جناب اقای دکتر روحانی حرف زدید و قول دادید که گاز مهرماه به سیستان میرسد. وقته عمل است. ما مهرماه منتظر خط لوله گاز در سیستان هستیم. مسئولین و نمایندگانی که در نظام اسلامی و ولایی مسئولیت گرفته اید. آن بخش از تاریخ که لشگر مالک به خیمه کفرو نفاق رسید را به شما یاداوری میکنم. وای به حالتان، حال که لشگر سلیمانیها به مرز جنایت و کودک کشی رسیده است. مظلوم نمایی و بر نیزه کردن نیازمندی ها، خدشهی بر خیمه علی وارد آورد.
این روزها ملت شریف ایران و بخصوص مردم ولایتمدار استان سیستان و بلوچستان شرایط اقتصادی پیچیدهای را تجربه میکنند. در این میان برخی سودجویان داخلی که همواره از التهاب در بازار معیشت، ماهی خود را جست و جو میکنند وارد میدان شده و میکوشند تب مردم را به تشنج بکشانند.
در این بین وجود خلاهای قانونی باعث شده زالو صفتان راحتتر خون مردم را بمکند و با انجام معاملههای سوری در سطح کلان عملا اصل پول را خرید و فروش کنند که مورد نهی شدید شریعت اسلام است. مجلس شورای اسلامی به عنوان نهادی برخواسته از اراده مردم موظف است در سریعترین زمان ممکن بهترین راه حلهای این نابسامانی را بیابد و با تدوین قوانینی قدرتمند جلوی سودجوییهای سازمان یافته را سد کند و دولت را مکلف به اجرای آن قوانین نماید.
بررسیها نشان میدهد بیش از ۵۰ کشور دنیا از جمله کانادا، انگلیس و. با وضع مالیات تنظیمی تحت عنوان مالیات بر عایدی سرمایه (capital gain tax) توانسته اند رونق را به حوزه مسکن و مسیرهای مولد و مفید اقتصادی بازگردانده و زمینه دسترسی عموم مردم به این مهم را فراهم سازند. این نوع از مالیات تحت دسته بندی مالیاتهای تنظیمی قرار میگیرد و اساسا مالیاتی برای نگرفتن است، پس جای نگرانی برای عموم مردم وجود ندارد هدف اصلی آن این است که تقاضاهای کاذب وسوداگرایانه از حوزه غیر مولد خارج شود و به حوزه مولد و تولید سوق یابد.
نمایندگان مجلس به طور شفاف در رسانههای عمومی از این لایحه حمایت کنند و در طرح و تصویب آن مشارکت داشته باشند، چرا که عدم تصویب چنین قوانینی سبب میگردد تا مجلس (خانه ملت) به حمایت از سوداگران و ذی نفع بودن متهم شود؛ و بنده به عنوان نماینده قرارگاه احمدی روشن استان از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بالاخص نمایندگان استان سیستان و بلوچستان خواستار پیگیری قانون مالیات بر عایدی سرمایه (CGT) و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی میباشم تا جلوی این سوداگریهای سودجویان گرفته شود و کمک بزرگی به وضعیت اقتصادی کشور گردد.
رهبر معظم انقلاب: بارها گفتهایم که اگر در هستهای عقب نشینی کنید آنها مسئله موشک را پیش میکشند، اگر باز هم عقب بروید بحث حمایت از مقاومت را مطرح میکنند، اگر به عقبنشینی ادامه دادید موضوع حقوق بشر را جلو میآورند، و بعد اگر معیارهای آنها را پذیرفتید سراغ حذف معیارهای دینی در حکومت میروند. با خروج آمریکا از برجام و تقسیم کار اروپاییها با کدخدایشان و همچنین کاهش محسوس سرمایه گذاری خارجی پس از برجام، دیگر بهانهای برای پیوستن به معاهداتی از قبیل: FATF وجود ندارد.
اگر جامعه جهانی امروز دچار سستی و ناتوانی در ایستادن مقابل زیادهخواهی آمریکا است، به دلیل نداشتن استقلال است؛ و در نتیجه این جهان وابسته و تحت قیومیت آمریکا و صهیونیسم جهانی، توان مقابله با بدسگالی و خصومت آمریکا با ایران را ندارد. چه تضمینی وجود دارد که پیوستن به این معاهدات نیز حربهای در دست دشمن برای اعمال فشار و تحریم بیشتر علیه مردم ما نشود؟
چطور میتوان به نهادهای بین المللی که به کمکهای مالی دولت سعودی و امثال آن وابسته هستند اعتماد کرد و به آنها اجازه دخالت و اظهار نظر در مورد منافع ملی ایران را داد؟ تا چه زمانی قرار است برخی مسئولان به بهانه «جهانی شدن» و «تعامل با غرب» به آرمانهای انقلاب تعدی کنند و پس از تحمیل خسارتهای محض بر مردم ایران، هزینه آن را گردن انقلاب و رهبری بیاندازند؟
ما شدیداً با تصویب طرح استعماری FATF در مجلس مخالفیم و تحمل دیدن این خیانت بزرگ و سکوت در برابر آن را نداریم. مردم مومن و انقلابی، فرمایش امام خمینی (ره) را فراموش نکنیم که فرمودند: «تا شرک و کفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم.»