کد خبر:۷۰۱۳۵۹
موسوی حاجی در گفتگو با دانشجو:

امکان اشتغال برای فارغ‌التحصیلان هنر در دانشکده کارآفرین امکان‌پذیر خواهد شد

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران گفت: با توسعه ارتباطات برون سازمانی، امکان ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان در دانشکده هنر و معماری به عنوان دانشکده کارآفرین امکان‌پذیر خواهد شد.

سید رسول موسوی حاجی رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران فعالیت آموزشی خود را در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸ با ۵ عضو هیات علمی و پذیرش ۲۵ دانشجو و در مقطع کارشناسی در دو رشته صنایع دستی و شهرسازی در مکانی به مساحت ۹۶۰۰ متر مربع، آغاز کرده است.

رسول موسوی حاجی تصریح کرد: در سال ۱۳۸۲، با گشایش رشته معماری در این دانشکده، تعداد دانشجویان به ۷۷ نفر و اعضای هیات علمی به ۸ نفر افزایش یافت.  از سال ۱۳۹۰ و پس از جذب اعضای هیات علمی ممتاز و متخصص و ارتقا آنان به مرتبه استادیاری و دانشیاری، با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی‌ارشد در رشته‌های «پژوهش هنر» و «کتابت و نگارگری» و همچنین در مقطع دکتری در رشته «باستان‌شناسی»، گام‌های نخست خود را در توسعه تحصیلات تکمیلی برداشته است.  

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران مطرح کردهم اکنون دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران ۳۰ عضو هیات علمی تمام وقت شامل، ۱ استاد تمام، ۴ دانشیار، ۱۶ استادیار و ۹ مربی دارد و تعداد کل دانشجویان این دانشکده ۹۰۶ نفر است که از این تعداد ۲۶ نفر در مقطع دکتری، ۱۵۵ نفر در مقطع کارشناسی‌ارشد و ۴۲۸ نفر در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل می‌باشند.

وی با اشاره به امکانات مختلف دانشکده هنر و معماری گفت: این دانشکده مجهز به ۲ سالن آمفی تاتر مطلوب با گنجایش ۱۲۰ و ۲۲۰ نفر، ۱۰ کلاس مجهز به امکانات سمعی و بصری وکامپیوتر، ۸ آتلیه معماری و شهرسازی، ۱۲ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی شامل بتن، مصالح و ساخت، باتیک (رنگرزی)، بافت، قلمزنی، شیشه، سفال، چوب، عکاسی، نگارگری، جواهرسازی، مرمت و کتابخانه تخصصی است.


موسوی حاجی با اشاره به این که سالانه تعدادی از دانشجویان گروه‌های آموزشی موجود در دانشکده فارغ‌التحصیل می‌شوند، اظهارداشت: می‌توان با توسعه فضا‌های کارگاهی و افزودن امکانات و ارتباطات برون سازمانی، موجبات اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و ایجاد انگیزه برای این عزیزان را فراهم آورد.
 
عضو شورای دانشگاه مازندران درخصوص راهکار‌های ایجاد دانشکده کارآفرین گفت: با توسعه ارتباطات برون سازمانی؛ امکان ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان در دانشکده هنر و معماری به عنوان دانشکده کارآفرین امکان‌پذیر خواهد شد.

رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران تاکید کرد: در راستای تأمین فضای مطلوب برای ایجاد اشتغال، با ارایه پیشنهاد و حمایت‌های همه جانبه ریاست دانشگاه مازندران، گالری نمایش آثار تولیدی از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان به بهترین نحو احداث شد تا دانشجویان علاقمند از این طریق بتوانند آثار خود را در معرض نمایش و فروش قرار دهند.

وی افزود: نگارخانه دانشکده هنر جهت ارایه، معرفی و فروش آثار اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده، فضایی در سایت دانشکده به این مهم اختصاص داده شده است. کلیه عزیزانی که در عرصه‌های هنر‌های صناعی فعالیت‌هایی دارند می‌توانند آثار خود را جهت معرفی و عرضه به این بخش ارسال کنند.

عضو شورای دانشگاه مازندران به لزوم توسعه دانشکده هنر و معماری دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: دانشکده هنر و معماری می‌بایست با توسعه رشته‌ها و ایجاد گروه‌های آموزشی از فعالیت در زمینه‌های آموزشی صرف نظیر معماری و شهرسازی، باستان‌شناسی و صنایع دستی خارج شود، چراکه می‌توان با ایجاد رشته‌های جدید نظیر عکاسی، نقاشی، گرافیک و ... با ایجاد فضا‌های بیشتر کارگاهی و آموزشی، موجبات ارتقا دانشکده و دانشگاه را فراهم آورد.

موسوی حاجی با اشاره به روند مطلوب انجام فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، اداری و عمرانی با حمایت همه جانبه بخش‌های مختلف دانشگاه مازندران، مطرح کرد: نصب روکوب روی دیوار‌های داخلی دانشکده جهت جلوگیری از زخمی شدن دیوار‌ها به طول حدود ۱۰۰۰ متر و عرض ۲۵ سانتی‌متر، تجهیز کارگاه مرمت، بهسازی و مرمت آمفی تئاتر شماره ۲ دانشکده و آماده سازی این فضا برای برگزاری جلسات دفاع و نقاشی اتاق اساتید دانشکده (حدود ۳۰ اتاق) از دیگر فعالیت‌های صورت گرفته در این دانشکده می‌باشد.
    
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار