رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران گفت: با توسعه ارتباطات برون سازمانی، امکان ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان در دانشکده هنر و معماری به عنوان دانشکده کارآفرین امکانپذیر خواهد شد.
سید رسول موسوی حاجی رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران فعالیت آموزشی خود را در سال تحصیلی ۷۹-۱۳۷۸ با ۵ عضو هیات علمی و پذیرش ۲۵ دانشجو و در مقطع کارشناسی در دو رشته صنایع دستی و شهرسازی در مکانی به مساحت ۹۶۰۰ متر مربع، آغاز کرده است.
رسول موسوی حاجی تصریح کرد: در سال ۱۳۸۲، با گشایش رشته معماری در این دانشکده، تعداد دانشجویان به ۷۷ نفر و اعضای هیات علمی به ۸ نفر افزایش یافت. از سال ۱۳۹۰ و پس از جذب اعضای هیات علمی ممتاز و متخصص و ارتقا آنان به مرتبه استادیاری و دانشیاری، با پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسیارشد در رشتههای «پژوهش هنر» و «کتابت و نگارگری» و همچنین در مقطع دکتری در رشته «باستانشناسی»، گامهای نخست خود را در توسعه تحصیلات تکمیلی برداشته است.
رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران مطرح کردهم اکنون دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران ۳۰ عضو هیات علمی تمام وقت شامل، ۱ استاد تمام، ۴ دانشیار، ۱۶ استادیار و ۹ مربی دارد و تعداد کل دانشجویان این دانشکده ۹۰۶ نفر است که از این تعداد ۲۶ نفر در مقطع دکتری، ۱۵۵ نفر در مقطع کارشناسیارشد و ۴۲۸ نفر در مقطع کارشناسی مشغول به تحصیل میباشند.
وی با اشاره به امکانات مختلف دانشکده هنر و معماری گفت: این دانشکده مجهز به ۲ سالن آمفی تاتر مطلوب با گنجایش ۱۲۰ و ۲۲۰ نفر، ۱۰ کلاس مجهز به امکانات سمعی و بصری وکامپیوتر، ۸ آتلیه معماری و شهرسازی، ۱۲ آزمایشگاه و کارگاه تخصصی شامل بتن، مصالح و ساخت، باتیک (رنگرزی)، بافت، قلمزنی، شیشه، سفال، چوب، عکاسی، نگارگری، جواهرسازی، مرمت و کتابخانه تخصصی است.
موسوی حاجی با اشاره به این که سالانه تعدادی از دانشجویان گروههای آموزشی موجود در دانشکده فارغالتحصیل میشوند، اظهارداشت: میتوان با توسعه فضاهای کارگاهی و افزودن امکانات و ارتباطات برون سازمانی، موجبات اشتغال دانشجویان و فارغالتحصیلان و ایجاد انگیزه برای این عزیزان را فراهم آورد.
عضو شورای دانشگاه مازندران درخصوص راهکارهای ایجاد دانشکده کارآفرین گفت: با توسعه ارتباطات برون سازمانی؛ امکان ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان در دانشکده هنر و معماری به عنوان دانشکده کارآفرین امکانپذیر خواهد شد.
رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه مازندران تاکید کرد: در راستای تأمین فضای مطلوب برای ایجاد اشتغال، با ارایه پیشنهاد و حمایتهای همه جانبه ریاست دانشگاه مازندران، گالری نمایش آثار تولیدی از دانشجویان و فارغالتحصیلان به بهترین نحو احداث شد تا دانشجویان علاقمند از این طریق بتوانند آثار خود را در معرض نمایش و فروش قرار دهند.
وی افزود: نگارخانه دانشکده هنر جهت ارایه، معرفی و فروش آثار اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشکده، فضایی در سایت دانشکده به این مهم اختصاص داده شده است. کلیه عزیزانی که در عرصههای هنرهای صناعی فعالیتهایی دارند میتوانند آثار خود را جهت معرفی و عرضه به این بخش ارسال کنند.
عضو شورای دانشگاه مازندران به لزوم توسعه دانشکده هنر و معماری دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: دانشکده هنر و معماری میبایست با توسعه رشتهها و ایجاد گروههای آموزشی از فعالیت در زمینههای آموزشی صرف نظیر معماری و شهرسازی، باستانشناسی و صنایع دستی خارج شود، چراکه میتوان با ایجاد رشتههای جدید نظیر عکاسی، نقاشی، گرافیک و ... با ایجاد فضاهای بیشتر کارگاهی و آموزشی، موجبات ارتقا دانشکده و دانشگاه را فراهم آورد.
موسوی حاجی با اشاره به روند مطلوب انجام فعالیتهای آموزشی، پژوهشی، اداری و عمرانی با حمایت همه جانبه بخشهای مختلف دانشگاه مازندران، مطرح کرد: نصب روکوب روی دیوارهای داخلی دانشکده جهت جلوگیری از زخمی شدن دیوارها به طول حدود ۱۰۰۰ متر و عرض ۲۵ سانتیمتر، تجهیز کارگاه مرمت، بهسازی و مرمت آمفی تئاتر شماره ۲ دانشکده و آماده سازی این فضا برای برگزاری جلسات دفاع و نقاشی اتاق اساتید دانشکده (حدود ۳۰ اتاق) از دیگر فعالیتهای صورت گرفته در این دانشکده میباشد.