کد خبر:۷۰۱۵۱۰
طی اطلاعیه‌ای؛

شرایط تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور اعلام شد

دانشگاه پیام نور در اطلاعیه‌ای تمامی شرایط تبدیل وضعیت اعضای هیات علمی را اعلام کرد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه پیام نور، این دانشگاه طی اطلاعیه‌ای شریایط و ضوابط تبدیل اعضای هیات علمی قراردادی، دستیار علمی و پیمانی مشروط (با مدرک دکتری) را اعلام کرد از این رو در اطلاعیه آمده است:
 
«به اطلاع کلیه اعضای علمی قراردادی، دستیار علمی و پیمانی مشروط (با مدرک دکتری) می‌رساند، با توجه به اولویت بررسی پرونده‌های تبدیل وضعیت و لزوم تعیین وضعیت استخدامی قطعی همکاران علمی قراردادی، دستیار علمی و پیمانی مشروط، دبیرخانه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه در نظر دارد در صورت موافقت مراجع مربوطه و چنانچه هریک از این اعضاء موفق به اخذ مدرک دکتری شده و یا نهایتاً تا ۱۳۹۷/۶/۳۱ فارغ التحصیل شده و گواهی مدرک دکتری را اخذ کنند، با مرتبه استادیاری تبدیل وضعیت استخدامی نماید.

این همکاران می‌توانند با در دست داشتن مدارک مربوطه حداکثر تا روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۷/۵/۱۷ به دبیرخانه جذب اعضای هیات علمی دانشگاه پیام نور مراجعه کرده و درخواست خود مبنی بر احتساب مدرک دکتری جهت عضویت پیمانی با مرتبه استادیار پایه ۱ را ارائه کنند.

مدارک مورد نیاز برای مراجعه متقاضیان شامل: "اصل دانشنامه دکتری و یا گواهی فراغت از تحصیل"، "گواهی دانشجوی دکتری که تاریخ دفاع در آن درج شده باشد"، "گواهی دانشجوی دکتری مبنی بر گذراندن امتحان جامع با درج معدل"، "گواهی دانشجوی دکتری با ذکر معدل برای افرادی که تاکنون امتحان جامع را نگذرانده اند" می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار