آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۳۴۶۷
آناتولی:

شبه‌نظامیان کُرد برای شرکت در عملیات ادلب به نیروهای سوری پیوستند

خبرگزاری آناتولی مدعی شد که شبه‌نظامیان کُرد سوری برای شرکت در عملیات احتمالی آزادسازی ادلب، به ارتش و نیرو‌های مقاومت سوری در حلب پیوسته‌اند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که پیشتر برخی مقامات روسی و سوری گفته بودند که فعلا طرحی برای اجرای عملیات آزادسازی «ادلب» وجود ندارد، اما رسانه‌های ترکیه‌ای ادعا می‌کنند دولت سوریه به همراه شبه‌نظامیان کُرد در حال آماده شدن برای اجرای این عملیات هستند.

خبرگزاری «آناتولی» با استناد به اطلاعاتی که منابع و خبرنگارانش در سوریه به دست آورده‌اند، روز دوشنبه مدعی شد که تعدادی از نیرو‌های کُرد عضو یگان‌های مدافع خلق (YPG) با عزیمت به مناطق تحت کنترل ارتش و نیرو‌های مقاومت سوری، برای آغاز عملیات احتمالی ادلب به آن‌ها پیوسته‌اند.

بر اساس این گزارش ادعایی، حدود ۱۳۰۰ نفر از شبه‌نظامیان کُرد از شمال سوریه به شهر حلب آمده‌اند تا در کنار ارتش سوریه در عملیات آزادسازی ادلب از حضور معارضان، شرکت کنند. آخرین کاروان صد نفری از کُرد‌ها روز شنبه از منبج وارد حلب شدند.

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» در این عملیات علاوه بر ارتش سوریه، یگان‌های مدافع خلق و نیرو‌های مقاومت تحت حمایت ایران نیز حضور خواهند داشت.

پیشتر نیز گزارش‌هایی مبنی بر مذاکرات شبه‌نظامیان کُرد با دمشق برای تحویل دادن منبج به دولت سوریه و جلوگیری از مداخله بیشتر ترکیه در شمال این کشور منتشر شده بود. گفته می‌شود دولت سوریه و «ی. پ. گ» توافق کرده‌اند که «نیروی پلیس» مشترکی برای تامین امنیت منبج تشکیل دهند.

این در حالی است که رسانه‌های ترکیه‌ای پیشتر مدعی شده بودند در شامگاه یکشنبه ۲۴ تیر، آخرین گروه از شبه‌نظامیان کُرد از شهر منبج خارج شده و به سمت شرق رودخانه فرات رفتند.

یگان‌های مدافع خلق و نیرو‌های دموکراتیک سوریه در سال ۲۰۱۶ با حمایت تسلیحاتی و لوجستیکی نظامیان آمریکا توانستند تروریست‌های داعش را در منبج شکست داده و آن شهر را تحت کنترل خود در بیاورند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار