خلع سلاح هسته‌اي تنها ايران و كره شمالي را شامل مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۳۵۲
اوباما در ديدار با باراك:

خلع سلاح هسته‌اي تنها ايران و كره شمالي را شامل مي‌شود

رئيس جمهور آمريكا در ديدار با وزير جنگ رژيم صهيونيستي فاش كرد كه خلع سلاح هسته‌اي اسرائيل را در بر نمي‌گيرد و تنها ايران و كره شمالي را هدف قرار داده است.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از پايگاه خبري الاسلام اليوم، ايهود باراك، وزير جنگ رژيم صهيونيستي امروز اعلام كرد: اين رژيم با حمايت هاي آمريكا همچنان به سياست پنهان كاري در خصوص برنامه هاي هسته اي خود ادامه مي دهد.

وي در گفت و گو با راديو ارتش رژيم صهيونيستي در پاسخ به سوالي در خصوص سياست پنهان كاري سلاح هاي هسته اي گفت: اين سياست خوبي است و دليلي براي تغيير آن وجود ندارد؛ چرا كه توافق كاملي با آمريكا در اين خصوص وجود دارد.

اين در حالي است كه رژيم صهيونيستي تنها رژيم هسته اي خاورميانه محسوب مي شود و كارشناسان تعداد كلاهك هاي اين رژيم را بين 100 تا 300 كلاهك هسته اي برآورد كرده اند؛ اين رژيم در عين حال تا كنون از امضاي معاهده منع انتشار سلاح هاي هسته اي خودداري، و كاملاً آن را از ديد ناظران بين المللي پنهان كرده است.

اين رژيم از سال 1965 به طور رسمي اين سياست را در پيش گرفته است.

در ادامه اين گفت و گو از باراك سوال شد كه آيا امكان دارد به بازرسان سازمان انرژي اتمي اجازه بازديد از تاسيسات هسته اي داده شود كه وي پاسخ داد: اين عملي نخواهد بود و هيچ خطري توافقات اسرائيل و آمريكا را تهديد نمي كند؛ من دو هفته قبل با اوباما و ديگر مقامات آمريكا ديدار كردم و همگي آنها به من گفتند تلاش ها براي خلع سلاح هسته اي فقط ايران و كره شمالي را هدف قرار داده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار