
کد خبر:۷۰۵۲۴۶
هاشمی شهری در گفتگو با دانشجو:
بیمارستان بوعلی زاهدان یک هفته قبل از عید قربان آمادهباش است/ اهمیت توجه به سلامت دام از خرید تا نگهداری
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ضمن توصیه به خرید دام بهداشتی در ایام نزدیک به عید قربان گفت: کشیک بیمارستان بوعلی و مرکز بهداشت زاهدان از یک هفته قبل از عید قربان در آمادهباش است.
سید محمد هاشمی شهری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن توصیه به خرید دام بهداشتی در ایام نزدیک به عید قربان گفت: شیوع به بیماریهای دامی از طریق انتقال در کشتارگاهها تا پوست کردن و خرد کردن دام وجود دارد.
وی افزود: بیماریهای دامی از طریق زخم دست انسان با چاقو و مخاط چشم قابل انتقال است و لازم است که افراد در این ایام از دستکش استفاده کنند؛ چرا که گوشت تازه آلوده به خونابه است و میتواند بیماری را انتقال دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به انتقال دام آلوده از کشورهای همسایه به کشور گفت: در شرایط حاضر لازم است که اینگونه دامها به مدت ۱۰ روز در قرنطینه باشند تا مشکلی ایجاد نکند. دوره انتقال ویرس به خون در ۱۰ روز است و باید این مدت طی شود تا فرد مبتلا به بیماری نشود.
هاشمی شهری با تأکید بر رعایت کلیه مسائل بهداشتی از کشتار دام تا نگهداری آن گفت: لازم است که گوشت تازه در دمای ۲ تا ۸ درجه نگهداری شود؛ به این دلیل که در این درجه قدرت ویروس کم است و افراد از مصرف جگر خام و احشای دام که احتمال آلودگی بشتری دارد پرهیز کنند.
وی گفت: بیمارستان بوعلی و مرکز بهداشت در زاهدان چندین سال است که برنامههای پیشگیری در این ایام را داشته است و آموزشهای لازم برای جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری را به شهروندان اطلاع رسانی میکند، بیماران پس از مراجعه تحت درمان از طریق تزریق و خوراکی قرار میگیرند.همچنین کشیک بیمارستان بوعلی و مرکز بهداشت زاهدان از یک هفته قبل از عید قربان در این ایام آماده باش است.
وی افزود: بیماریهای دامی از طریق زخم دست انسان با چاقو و مخاط چشم قابل انتقال است و لازم است که افراد در این ایام از دستکش استفاده کنند؛ چرا که گوشت تازه آلوده به خونابه است و میتواند بیماری را انتقال دهد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به انتقال دام آلوده از کشورهای همسایه به کشور گفت: در شرایط حاضر لازم است که اینگونه دامها به مدت ۱۰ روز در قرنطینه باشند تا مشکلی ایجاد نکند. دوره انتقال ویرس به خون در ۱۰ روز است و باید این مدت طی شود تا فرد مبتلا به بیماری نشود.
هاشمی شهری با تأکید بر رعایت کلیه مسائل بهداشتی از کشتار دام تا نگهداری آن گفت: لازم است که گوشت تازه در دمای ۲ تا ۸ درجه نگهداری شود؛ به این دلیل که در این درجه قدرت ویروس کم است و افراد از مصرف جگر خام و احشای دام که احتمال آلودگی بشتری دارد پرهیز کنند.
وی گفت: بیمارستان بوعلی و مرکز بهداشت در زاهدان چندین سال است که برنامههای پیشگیری در این ایام را داشته است و آموزشهای لازم برای جلوگیری از خطر ابتلا به بیماری را به شهروندان اطلاع رسانی میکند، بیماران پس از مراجعه تحت درمان از طریق تزریق و خوراکی قرار میگیرند.همچنین کشیک بیمارستان بوعلی و مرکز بهداشت زاهدان از یک هفته قبل از عید قربان در این ایام آماده باش است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.