کد خبر:۷۰۶۰۵۳
دستمالچی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

طرح چهار ماده‌ای دبیر کل سازمان ملل در حمایت از مردم فلسطین قابلیت عملیاتی شدن ندارد

سفیر سابق ایران در لبنان گفت: طرح چهار ماده‌ای دبیر کل سازمان ملل در حمایت از مردم فلسطین به دلیل نفوذ گسترده لابی صهیونیست‌ها در سازمان ملل ممکن است در صحن علنی مطرح شود، اما هرگز به جای موثر و سازنده‌ای نخواهد رسید.
احمد دستمالچی، سفیراسبق ایران در لبنان در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص طرح چهار ماده‌ای گوترش، دبیر کل سازمان ملل در حمایت از مردم فلسطین گفت: سازمان ملل از گذشته در سیطره آمریکا بود و آمریکا نیز در چنبره رژیم صهیونیستی قرار داشت از این رو مدت هاست که اختیار عمل از این نهاد به اصطلاح بین المللی گرفته شده است و عملا سازمان ملل و تصمیماتش به حاشیه رانده می‌شوند.

وی افزود: این اتفاق در دولت ترامپ بیش از گذشته جنبه عملیاتی به خود گرفت و نیکی هیلی، نماینده آمریکا در سازمان ملل و ترامپ رئیس جمهور این کشور بار‌ها صراحتا اعلام کردند اگر سازمان ملل بخواهد به وظایف خود عمل کند باید منافع رژیم صهیونیستی و آمریکا را در نظر بگیرد والا بودجه‌ای که از آمریکا دریافت می‌کند، قطع خواهد شد.

دستمالچی با بیان اینکه براساس این روند سازمان ملل استقلال عمل خود را کاملا از دست داده است، یادآور شد: اما این نهاد برای حفظ ظاهر گاهی طرح‌هایی ارائه می‌دهد که در مقابل با وجهه آمریکا مواجه می‌شود لذا سازمان ملل در مورد جنایات سعودی‌ها در یمن که منجر به کشتار فاجعه بار زنان و کودکان می‌شود واکنشی نشان نمی‌دهد.

سفیر سابق ایران در لبنان در خصوص طرح چهار ماده‌ای دبیر کل سازمان ملل در حمایت از مردم فلسطین نیز گفت: این طرح در حقیقت با کمک برخی کشور‌های عربی و اروپایی تهیه شده و به دنبال محکومیت رژیم کودک کش صهیونیستی در نوار غزه است و در حقیقت به دنبال آن است که از جنایت روزمره رژیم صهیونیستی در فلسطین جلوگیری کند، اما به دلیل نفوذ گسترده لابی صهیونیست‌ها در سازمان ملل این طرح ممکن است در صحن علنی مطرح شود، اما هرگز به جای موثر و سازنده‌ای نخواهد رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار