رئیس پارک علم و فناوری پردیس با اشاره به اینکه به ۲۹ شتاب دهنده در سطح کشور نیز مجوز اعطا شده گفت: ۱۹۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری بر روی اختراعات انجام شده است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی غفاری نیا، رئیس پارک علم و فناوری پردیس امروز در شانزدهمین اجلاس سالیانه و جشنواره برترینهای پارک فناوری پردیس گفت: این اجلاس بهانهای است که هر سال در خدمت مدیران عامل و اعضای هیئت امنای پارک پردیس باشیم تا بدانیم که چه اتفاقاتی در یک سال گذشته چه در سطح شرکتها و چه در سطح پارک افتاده است.
وی افزود: تحقق بحث هزار هکتاری پارک و تثبیت مالکیت آن و افزایش شرکتهای مستقر به ۱۱ هزار شرکت و فعالیت ۵۰ هزار نفر در این ناحیه از اولویتهای ماست.
وی به تشریح عملکرد پارک فناوری پردیس در سال ۹۶ پرداخت و افزود: مجموعه خانواده پارک فناوری پردیس به ۲۵۸ عضو رسیده است.
غفاری نیا با بیان اینکه خروجی مجموعه شرکتهای پارک ۲۴ میلیون دلار و صادرات ۵۲ محصول به ۱۲ کشور بوده افزود: ۱۳ درصد منابع انسانی شرکتها افزایش یافته و به ۳۵۱۸ نفر رسیده است که در آینده تعداد آنها به ۷۰۰۰ نفر افزایش مییابد.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس با بیان اینکه در بخش تحقیق و توسعه شرکتها ۱۷ میلیارد تومان سرمایه گذاری صورت گرفته افزود: ۶۵ میلیارد تومان هم سرمایه گذاری جدید در شرکتها اتفاق افتاده است.
وی به جذب ۳۲۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهها و به کارگیری ۶۲ نفر از اساتید در شرکتهای دانش بنیان اشاره کرد و افزود: ۲۸ آئین نامه دانشجویی نیز در شرکتهای عضو راهبری شده اند.
غفاری نیا با بیان اینکه ۵۰۰ عنوان همکاری با دانشگاهها نیز انجام شده که این نشان میدهد شرکتهای مستقر در این پارک دانشی هستند، افزود: این خروجی موجب شکل گیری ۱۲۲ عنوان نوآوری شده است.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس با بیان اینکه سه و نیم میلیون دلار قراردادهای تحقیقاتی در قالب ۱۷ قرارداد خارجی نیز داشته ایم، تصریح کرد: بیش از ۲۷۰ عنوان نشان و گواهینامه جدید نیز توسط شرکتهای پارک پردیس اخذ شده است.
وی همچنین به تشریح فعالیتهای ستادی پارک پردیس پرداخت و افزود: در این پارک در حوزه خدمات تخصصی کسب و کار ۲۲ سرفصل حمایتی را تعریف کرده ایم و در این راستا ۴۰ مجموعه به ارائه خدمات پرداخته اند.
غفاری نیا با بیان اینکه در سال ۹۶ در راستای کمک به بازاریابی شرکتهای دانش بنیان مخصوصا شرکتهای بزرگتر گام برداشته ایم، افزود: در حوزه تجاری سازی قراردادها توانسته ایم با برخی از شرکتها به نتایج خوبی برسیم به گونهای که بیش از ۱۵ طرح به مرحله معرفی به سازمانهای دولتی رسیده و ۶ قرارداد تجاری سازی هم بین پارک و دستگاههای دولتی منعقد شده است.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس با بیان اینکه ۸۱ شرکت فناور مستقر در پارک پردیس از معافیت مالیات بر عملکرد بهرهمند شده اند، افزود: ۶۴ میلیارد تومان معافیت مالیاتی به شرکتها تعلق گرفته است.
وی با اشاره به اینکه ۵۳ نفر نیز به انجام خدمت تخصصی نظام وظیفه در شرکتهای پارک مشغول شده اند، تصریح کرد: در حوزه دانش بنیان ۳۰ شرکت توانسته اند یا مجوز بگیرند و یا مجوز خود را تمدید کنند با این وجود در حال حاضر ۷۰ شرکت دارای مجوز هستند.
غفاری نیا با بیان اینکه در حوزه خدمات عمومی هزینه نگهداری پارک یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که توسط شرکتها پرداخت شده اظهار کرد: کلیه زیر ساختهای فاز دوم پارک علم و فناوری انجام شده و شرکتها میتوانند به زودی از خدمات آن استفاده کنند.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس افزود: وظیفه دیگر پارک پردیس این است که فضای کارآفرینی را در کشور تقویت کند در همین راستا ۲۰۰ رویداد کارآفرینی را که عمدتا در دانشگاهها بوده در ۶۰ شهر و با حضور ۱۷ هزار نفر برگزار کرده ایم.
وی با اشاره به اینکه به ۲۹ شتاب دهنده در سطح کشور نیز مجوز اعطا شده گفت: ۱۹۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری بر روی اختراعات انجام شده است.
غفاری نیا با بیان اینکه فن بازار ملی ایران سال گذشته ۲۶ میلیارد تومان عملکرد اقتصادی داشته و در حوزه اختراع نیز ۱۵ میلیارد تومان عملکرد آن بوده تصریح کرد: همچنین پارک پردیس دو فعالیت با بنیاد ملی نخبگان انجام میدهد که یک فعالیت در حوزه ایرانیان خارج از کشور است که در این راستا این فعالیت منجر به تاسیس و استقرار ۱۵ شرکت در پارک پردیس شده است.
رئیس پارک علم و فناوری پردیس با بیان اینکه از این به بعد رویکرد ما تبدیل پارک پردیس به ناحیه نوآوری پردیس است و امیدواریم آن را توسعه دهیم، گفت: چشم انداز ما این است و امیدواریم که این مهم مصوب شود.