آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۷۳۰
پرونده ویژه | اردوی جهادی ۹۷؛

جهادگران دانشگاه علوم قرآنی اصفهان در منطقه رزوه حضور یافتند/ سازندگی و خودسازی از اهداف برگزاری این گروه

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی با بیان اینکه جهادگران دانشگاه علوم قرآنی اصفهان در منطقه رزوه حضور یافتند، گفت: برگزاری این اردو‌های جهادی برپایه سازندگی استوار شده است.
m.toghanipour

عماد کاویانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی اصفهان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در اصفهان، گفت: اثر شرکت در اردو‌های جهادی سبب پایداری بر ارزش‌های انقلابی، تاثیر مثبت بر فرد و کمک به شناخت شخصیت فرد برای خودسازی می‌شود و این اردو‌ها بهترین فرصت برای شناخت واقعیت‌های جامعه است.

وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این اردو‌های جهادی برپایه سازندگی استوار شده که این سازندگی از خودسازی درونی افراد به سازندگی مناطق محروم خلاصه می‌شود، افزود: طرح‌های اردو‌های جهادی علاوه بر خدمت رسانی باعث فرهنگسازی و گسترش روحیه جهادی در بین آحاد مردم می‌شود.

 کاویانی با بیان اینکه فرموده رهبر معظم انقلاب اردو‌های جهادی نوعی تمرین، خدمت، خودسازی و آشنایی با مسائل جامعه و بسیار با ارزش است، افزود: افراد شرکت کننده در اردو‌های جهادی در حوزه‌های مختلف کاری از جمله عمرانی، فرهنگی، آموزشی، اقتصادی مقاومتی، دامپزشکی، پزشکی و خدماتی به مردم روستا کمک می‌کنند؛ البته در این بین از همکاری ادارات و سازمان‌های دولتی مرتبط با موضوع نیز استفاده می‌شود.

مسئول بسیج دانشگاه علوم قرآنی اصفهان با بیان اینکه چهارمین اردوی جهادی ثامن‌الائمه از ۱۷ تا ۲۷ مرداد ماه در شهر زیارتی رزوه برگزار شد، خاطرنشان کرد: بیشتر فعالیت‌های آموزشی، فرهنگی در امامزاده عبدالله زید حسنی پدر شاه عبدالعظیم حسنی در راستای شناساندن امامزاده به عنوان قطب فرهنگی با توجه به سخنان مقام معظم رهبری  به اجرا درآمد.

کاویانی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی در شهر رزوه  گفت: برگزاری نماز‌های جماعت، اهدای کارت امتیاز به کودکان برای تشویق آنان به شرکت در نماز جماعت، بیان احکام و پاسخگویی به شبهات، برگزاری مراسم ادعیه و مناجات، خواندن یک صفحه از قرآن بعد از نماز مغرب و عشاء وبرنامه‌هایی نظیر ایستگاه سلامت، دیدار خانواده شهدا، کلاس‌های خلاقیت کاردستی و نقاشی، کلاس‌های قران، کلاس سرود، غرفه محصولات فرهنگی، پخش فیلم به همت جهادگران در این اردو برگزار و در جشن اختتامیه این اردو نیز جوایزی به بیش از ۱۸۰ نوجوان و خردسال شرکت کننده در طرح فرهنگی اهدا شد.

وی با اشاره به آموزش احکام و عقاید دینی، اذعان کرد: آموزش احکام و عقاید دینی برای تقید و التزام نسبت به امورات دینی و رفع برخی از شبهات احتمالی تا راه شناخت دین برای عموم تسهیل شود در این شهر آموزش داده شد.

کاویانی با اشاره به فعالیت‌های آموزشی درشهر رزوه، بیان داشت: پروژه مهدویت به زبان کودک به شکل نقل داستان‌های قرآنی و دینی در این روستا انجام شد، در این قالب باید اهداف و کار‌های پیامبران و امامان را بطور متوالی بیان کرد تا درک حضرت مهدی برای کودکان آسان شود.

دبیر گروه اردوی جهادی ثامن‌الائمه تأکید کرد: با توجه به علاقه کودکان به فیلم و انیمیشن می‌توان با گذاشتن برنامه‌هایی که محتوای ارزشمند دینی و اخلاقی دارد، بر روی تفکرات آن‌ها تأثیر گذاشت، این فیلم‌ها شامل داستان‌های عبرت انگیز پیامبران، شناساندن دشمنان سرزمین ایران و دشمنان اسلام مانند جنگ با صهیونیسم، اقتصاد مقاومتی بود.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات چندگانه با رویکرد آموزشی، تصریح کرد: یکی دیگر از راهکار‌های آموزش نوین، برگزاری مسابقات چندگانه است، بطوری که میتوان مفاهیم مختلف اخلاقی را در قالب مسابقه برای کودکان و نوجوانان بصورت جذاب اجرا کرد.

کاویانی افزود: هماهنگی با پزشک طب اسلامی در دو مرحله برای خواهران و برادران، انجام تست‌های قند و فشارخون و غربالگری بیماران، آموزش‌های بهداشتی به مردم، برگزاری کلاس‌های آموزشی بهداشتی از فعالیت‌های بهداشتی در شهر رزوه به شمار می‌رود.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار