آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۸۳۱
مدیرکل شورای امور بین‌المللی روسیه:

بعید نیست جنگی بزرگ در اروپا دربگیرد

مدیر کل شورای امور بین‌المللی روسیه با اشاره به اوضاع اروپا وقوع جنگی بزرگ در این منطقه را دور از انتظار ندانست.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، «آندره کورتونوف» مدیرکل شورای امور بین المللی روسیه در گفتگو با روزنامه اتریشی دی پرسه اظهار داشت: به نظر من در جهان کنونی ما وجود بلوک شرق و غرب توجیهی ندارد.

وی در ادامه افزود: روسیه کشوری مبتنی بر اصول سرمایه داری است و نباید انتظار دیگری از این کشور داشت.

مدیر کل شورای امور بین المللی روسیه با بیان اینکه شرایط جامعه بین الملل به نوعی از بازگشت جنگ سرد حکایت دارد، خاطرنشان کرد: در جهانی زندگی می‌کنیم که شاهد تحریم، جنگ، رکود اقتصادی و بحران‌های مختلف هستیم. این شرایط به هیج وجه شرایط ایده آلی برای مردم جهان نیست وباید تدبیری برای آن اندیشیده شود.

کورتونوف با مهم خواندن نقش ارگان‌های بین المللی در بهبود شرایط جهانی گفت: سازمان ملل از جمله ارگان‌هایی است که می‌تواند نقش کلیدی، مهم و تاثیرگذاری بر بحران بین المللی داشته باشد.

این دیپلمات روسی در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به وضعیت جاری در اروپا اظهار داشت: به عقیده من بروز جنگی بزرگ در اروپا به هیچ وجه دور از ذهن نیست. مناقشات اقتصادی حاکم بر اروپا در کنار معضلاتی مانند مهاجرت‌های غیرقانونی می‌تواند زمینه ساز وقوع این جنگ باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار