مسئول گروه جهادی رویشهای انقلاب به جمعیت ۳ هزار نفره ۱۱ روستای دهستان سلطانعلی اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۵۰۰ نفر از ساکنین این روستاها توسط تیمهای درمانی گروه جهادی رویشهای انقلاب ویزیت شدند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، رزمایش اقتدار عاشورایی بسیج با حضور بیش از ۷ هزار گروه جهادی و هزار گردان بیت المقدس بسیج با فرمان سردار غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین از روز شنبه ۱۰ شهریور ماه آغاز به کار کرد، این رزمایش با در دو محور فعالیت گروههای جهادی و رزم گردانهای عاشورا برگزار میشود، بر همین اساس سازمان بسیج سازندگی با ساماندهی بیش از ۷ هزار گروه جهادی در نقاط مجروم کشور، محوریت "خدمت" را در این رزمایش سراسری عهده دار شده است.
میلاد واثقی مسئول گروه جهادی رویشهای انقلاب که متشکل از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران است در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، اظهار داشت: گروه رویشهای انقلاب در هفتمین سال فعالیت خود، دهستان سلطانعلی واقع در شهر گنبد کاووس را برای خدمت رسانی انتخاب کرد.
خدمت رسانی در ۱۱ روستای گنبدکاووس
وی با بیان اینکه دهستان سلطانعلی دارای ۲۱ روستا است، افزود: از این تعداد، ۱۱ روستا به عنوان مناطق هدف گروه جهادی رویشهای انقلاب انتخاب شد و ۲۹ مرداد ماه سال جاری ۱۴۰ جهادگر بسیجی به این منطقه اعزام شدند و تا ۸ شهریورماه مشغول خدمت رسانی به مردم این مناطق محروم بودند.
مسئول گروه جهادی رویشهای انقلاب ادامه داد: از آنجا که گروه ما متشکل از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی است، بیشتر تأکید و تمرکزمان روی مسائل بهداشتی و درمانی بود و بر همین اساس، ۴ پزشک عمومی، یک متخصص اطفال، متخصص داخلی، یک استاد فیزیوتراپی، یک استاد گفتار درمانی، یک تیم مستقل مامایی و دو تیم ویزیت در منزل برای بیمارانی که توان حضور در مراکز استقرار تیمهای پزشکی نداشتند را در نظر گرفتیم و با خود همراه کردیم.
وی اضافه کرد: همچنین یک گروه ۲۰ نفره مستقل داندانپزشکی نیز در این اردو به همراه داشتیم که با هشت دندانپزشک نسبت به ارایه خدمات درمانی دهان و دندان به مردم این منطقه محروم فعالیت کردند.
ویزیت بیش از ۱۵۰۰ نفر در دهستان سلطانعلی
واثقی در ادامه به جمعیت ۳ هزار نفره ۱۱ روستای دهستان سلطانعلی اشاره کرد و گفت: بیش از ۱۵۰۰ نفر از ساکنین این روستاها توسط تیمهای درمانی گروه جهادی رویشهای انقلاب ویزیت شدند.
وی یادآور شد: فعالیتهای گروه جهادی رویشهای انقلاب تنها به خدمات درمانی ختم نمیشود بلکه در عرصههای فرهنگی وه هنری نیز فعالیت چشمگیری دارد، در همین زمینه ما یک تیم هنر و بهسازی را همراه خود داشتیم که در طی این مدت ۸ مدرسه و ۳ مرکز غیر آموزشی مثل مراکز بهداشت روستایی را رنگ آمیزی و بهسازی کردند؛ همچنین یک تیم فرهنگی ۵۵ نفره به همراه ۱۱ طلبه و روحانی هم برنامههای فرهنگی و مذهبی را در سه رده سنی کودک، نوجوان و بزرگسال در این مناطق به اجرا گذاشتند.
اجرای برنامههای فرهنگی با محوریت وحدت
این فعال جهادی با بیان اینکه برنامههای فرهنگی با محوریت وحدت در دهستان سلطانعلی اجرا شدند، افزود: در حدود ۶۵ درصد جمعیت گنبد کاووس اهل سنت هستند البته این میزان در روستاها به مراتب کمتر است با این حال سعی کردیم برنامههای فرهنگی گروه در دهستان سلطانعلی را با هدف تقویت وحدت شیعه و سنی انجام دهیم و رضایت و استقبال مردم نشان میداد که در این کار موفق بوده ایم.
تلاش برای مرتفع کردن معضل بیکاری روستاییان
وی معضل اشتغال و بیکاری جوانان را بزرگترین مشکل مردم این منطقه محروم دانست و گفت: شغل اصلی مردم این ۱۱ روستا کشاورزی بوده که با کمبود آب و خشکسالی بسیاری از آنها بیکار شده اند، علاوه بر این مشاغل جدیدی هم برای جوانان این منطقه درنظر گرفته نشده است و همین موضوع تهدیدات اجتماعی بسیاری را برای مردم این منطقه به بار آورده است، ما در این اردو یک تیم ۵ نفره کارآفرینی داشتیم که با کار مطالعاتی و مشاهدات و بررسیهای خود بتوانند راهکارها و ایدههایی را برای حل مشکل اشتغال در این مناطق ارایه کنند.
واثقی افزود: سال ۹۷ اولین سال حضور ما در دهستان سلطانعلی بود و این حضور و خدمت رسانی گروه جهادی رویشهای انقلاب در این منطقه استمرار خواهد داشت، قطعا در سالهای آینده با برنامههای بهتری در این منطقه حاضر میشویم چراکه با نیازهای مردم منطقه آشنا شدیم و میتوانیم بر اساس نیازها خدمات مطلوب تری را ارایه کنیم.
مسئول گروه جهادی رویشهای انقلاب در پایان گفت: حفر چاه برای تأمین آب کشاورزی یکی از ایدههایی است که میتواند بخشی از کشاورزی در این منطقه را احیا کند، ما در تلاش هستیم تا فرارسیدن زمان اردوی بعدی به این منطقه اعتبار مورد نیاز برای حفر این چاهها را از طریق رایزنی با دستگاههای اجرایی تأمین کنیم.