کد خبر:۷۰۸۱۱۹

قرارداد فروش بمب‌های لیزری اسپانیا به عربستان لغو شد

دولت اسپانیا در بحبوحه ابراز نگرانی‌های بین‌المللی درباره حملات ائتلاف سعودی به غیرنظامیان یمنی، قرارداد فروش بمب‌های هدایت‌شونده لیزری به عربستان را لغو کرده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، در حالی که انتقاد‌های بین‌المللی از حملات ائتلاف عربستان سعودی و امارات متحده عربی به یمن تشدید شده و صحبت‌ها درباره «جنایات جنگی» بیشتر از قبل به گوش می‌رسد، رسانه‌ها از لغو قرارداد فروش بمب‌های لیزری اسپانیا به عربستان سعودی خبر می‌دهند.

به نوشته «آسوشیتدپرس»، دولت اسپانیا قرارداد فروش ۴۰۰ بمب هدایت شونده لیزری به عربستان سعودی را به دلیل نگرانی درباره استفاده از این بمب‌ها علیه غیرنظامیان یمن لغو کرده است.

این قرارداد در سال ۲۰۱۵ بین دولت سابق و محافظه‌کار اسپانیا و عربستان سعودی بسته شد، اما دولت کنونیِ اسپانیا که مواضع چپگرایانه دارد، این قراردا را لغو کرده است.

طبق گزارش‌ها، دولت اسپانیا درنظر دارد که ۹.۲ میلیون یورو (۱۰.۶ میلیون دلار) پرداخت شده توسط ریاض به مادرید را به سعودی‌ها برگرداند.

یک سخنگوی وزارت دفاع اسپانیا که نخواست نامش فاش شود، خبر لغو این قرارداد را تایید کرده، اما از ارائه توضیحات بیشتر درباره این موضوع خودداری کرده است.

آسوشیتدپرس نظر مقام‌های سفارت عربستان سعودی در اسپانیا درباره لغو قرارداد فروش بمب‌های هدایت شونده لیزری را جویا شده، اما آن‌ها از اظهارنظر خودداری کرده‌اند.

لغو این قرارداد فروش سلاح در شرایطی صورت گرفته که از ششم فروردین سال ۱۳۹۴ و آغاز حملات ائتلاف عربستان سعودی و امارات متحده عربی به یمن تاکنون، کشور‌های غربی به ویژه آمریکا در حال ارائه انواع کمک‌ها به ائتلاف متجاوز بوده‌اند.

تداوم حمایت‌های غربی‌ها از جنگ یمن حتی صدای برخی نهاد‌های حقوق بشری در غرب از قبیل: دیدبان حقوق بشر را هم در آوده و این نهاد در بیانیه اخیر خود بر لزوم توقف فوری فروش تسلیحات به ائتلاف سعودی تاکید کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار