کد خبر:۷۰۹۹۹۴

«۳۶۰ درجه» حمله به کنسولگری ایران در بصره را بررسی می‌کند

پنجمین قسمت از فصل دوم برنامه تلویزیونی «۳۶۰ درجه» به پشت‌پرده حمله به سرکنسولگری ایران در بصره می‌پردازد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، هشت سال داستان جنگ ایران و رژیم بعث عراق نقل همه رسانه‌های داخلی و خارجی بود. اکنون اوضاع ۱۸۰ درجه متفاوت است. امروز ماجرای دوستی و برادری ایران و عراق سر زبان‌ها افتاده است. رسانه‌ای که در آن ۸ سال، ایران را متجاوز می‌دانست و همت همه دنیا را برای سرکوب رزمندگان ایرانی می‌ستود، باید هم امروز نگران این دوستی باشد.

آن روز‌ها دشمن از سلاح‌های شیمیایی و غیر متعارف اروپایی و آمریکایی استفاده می‌کرد و توسط رسانه‌ها ستایش می‌شد، امروز هم پای یک سلاح غیر متعارف و تکراری در میان است. رسانه‌ها برای بر هم زدن نظم جدید در غرب آسیا به ستایش دروغ می‌پردازند.

افزایش ۷۵ درصدی حضور گردشگران عراقی در ایران خبری خوش برای رونق صنعت گردشگری هر کشور است. این فرصت عالی خیلی زود در رسانه‌ها تبدیل به یک تهدید جدی شد و بسیاری از انگیزه‌های غیر اخلاقی برای سفر به ایران نوشتند. ماجرایی که خیلی زود با اظهار نظر چند مقام مسئول مشخص شد همان دروغ قدیمی برای فتنه عرب و عجم است.

عراق در هفته گذشته آرام و قرار نداشت. آشوبگران در بصره به بیشتر از ۱۰ ساختمان حکومتی حمله کردند که یکی از آن‌ها ساختمان کنسولگری ایران در بصره بود. کنسولگری ایران به طور کامل تخریب شد و فیلم‌های تجاوز به آن خیلی زود شبکه‌های اجتماعی را پر کرد. همه مسئولان دولتی عراق از نقش «تیمی دیویس» چهره شناخته شده امنیتی-اطلاعاتی آمریکا و سرکنسول این کشور در بصره برای هدایت آشوب‌ها نوشتند، اما برخی رسانه‌های داخلی و خارجی دوباره درباره سوژه دلخواهشان یعنی اختلاف عرب و عجم نوشتند.

این قسمت از برنامه «۳۶۰ درجه» تاریخچه روابط ایران و عراق در دهه‌های گذشته را مرور می‌کند و نگاهی به اتفاقات اخیر و بازتاب‌های رسانه‌ای آن دارد.

«۳۶۰ درجه» مجموعه مستند‌های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است که با توجه به اتفاقات و سوژه‌های مهم جامعه در طول یک هفته تهیه و تولید می‌شود. به روز و به لحظه بودن موضوعات از ویژگی‌های اصلی این برنامه تلویزیونی است.

«۳۶۰ درجه» با تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدهادی نعمت‌اللهی، جمعه هر هفته ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه مستند پخش می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار