
کد خبر:۷۱۷۰۰۰
دلایل گسترش سرطان در «طعم شور»
«طعم شور» به کارگردانی محمدحسین جبلی و تهیهکنندگی روحالله رفیعی با موضوع گسترش بیماری سرطان از شبکه مستند پخش میشود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «طعم شور» به کارگردانی محمدحسین جبلی و تهیهکنندگی روحالله رفیعی با موضوع گسترش بیماری سرطان در کشور شنبه ۲۱ مهر ساعت ۲۰ روانه آنتن شبکه مستند میشود.
داستان این مستند درباره روستایی در مازندران است که تعداد مبتلایان به سرطان در آن بالاتر از میزان استاندارد سطح کشور است.
این مستند پژوهشی در شمال کشور تصویربرداری شده و تأثیر سموم دفع آفات بر روی میزان ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش در استانهای شمالی ایران را بررسی کرده است.
«طعم شور» امشب ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش و فردا ساعت ۱۵از همین شبکه بازپخش میشود.
داستان این مستند درباره روستایی در مازندران است که تعداد مبتلایان به سرطان در آن بالاتر از میزان استاندارد سطح کشور است.
این مستند پژوهشی در شمال کشور تصویربرداری شده و تأثیر سموم دفع آفات بر روی میزان ابتلا به سرطانهای دستگاه گوارش در استانهای شمالی ایران را بررسی کرده است.
«طعم شور» امشب ساعت ۲۰ از شبکه مستند پخش و فردا ساعت ۱۵از همین شبکه بازپخش میشود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.